Timotei Jericho Rose, Szampon do włosów `Lśniący blask`

• 7 lutego 2016 o 14:03
    szampon spełniający wszystkie wymogi
    Nie bardzo jest się nad czym rozpisywać, bo jest to kosmetyk idealny w swojej klasie. Nie ma do czego przyczepić. -doskoale myje i oczyszcza -nie obciąża włosów, nie przetłuszcza -ładnie pachnie -jest wydajny -tani i łatwo dostępny Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 lutego 2016 o 5:11
    Ładny zapach i tyle...
    Skuszona przez kokos i cudowny zapach... kupiłam szampon i... masakra... Pół roku męczyłam się z łojotokowym zapaleniem skóry teraz mija jakoś rok czy półtorej i co ... niespodzianka łupież i swędzenie.... Włosy jak siano, plączące się... Nie wiem jak z częstością mycia bo myję codziennie ale za przyjemne one nie były po umyciu. Jedyny plus jaki widzę to zapach. Wróciłam do ziołowych szamponów Green Pharmacy i wszystko się uspokoiło. Więcej tego szajsu nie kupie. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: około połowy
    Zmia
    20 grudnia 2015 o 6:56
    Cudowny
    Uwielbiam ten szampon. mam uczulenie na większość szamponów, więc do tego też podchodziłam sceptycznie - liczyłam na rozczarowanie, doznałam euforii. Szampon jest wręcz idealny dla moich niesfornych kudłów - włosy są miękkie, puszyste, nie przetłuszczają się, więc nie muszę ich myć codziennie, nie puszą się i nie robią mi siana na głowie. Szampon jest wydajny, ładnie pachnie, dobrze się pieni. Próbowałam kilku innych szamponów z tej serii - tylko ten się sprawdził. Dla mnie rewelacja . Używam tego produktu od: Dawna Ilość zużytych opakowań: minimum 10
  • 31 maja 2015 o 16:29
    Poniżej przeciętnej.
    Szampon ten niespecjalnie sprawdził się u mnie- nie zauważyłam ani lśniącego blasku, ani nie były odświeżone. Wydawało mi się, że nawet je obciążał, bo włosy świeże były jeden dzień. Za to ładnie pachniał i dobrze się pienił, nie plątał włosów. Konsystencja: dosyć gęsta, koloru różanego, jest dobrze spoknentrowany- nie trzeba aplikować więcej niż zwykle by dobrze umyć całe włosy. Działanie: przy pierwszym myciu delikatnie się pienił, przy drugim piana była dosłownie wszędzie :). Ogólnie skóra głowy wydawała mi się domyta, szampon łatwo spłukuje się. Nie miałam większych problemów z rozczesaniem mokrych włosów. Dobrze współgrał z odżywkami czy suszarką. Po wyszuszeniu włosy były miękkie, ale nie było efektu łał, gdzie ten blask? Przebolałabym to gdyby włosy na drugi dzień wyglądały poprawnie, niestety były oklapnięte, bez życia. Nie tego oczekiwałam. Zapach: przyznam, że szampon jest mocno naperfumowany, chemiczny, ale nie wyczuwalny później na włosach. Opakowanie: jest poręczne, klips nie przecieka, można butelkę postawić dnem do góry. Butelka jest przeroczysta, ma odpowiednią wielkość- dobrze leży w dłoni. Dostępność: widziałam w drogeriach, Tesco itp. Ja kupiłam za grosze w Biedronce. Plusy: - kosztował grosze (4 zł) -wydajny -dobrze pieni się -poręczne opakowanie Minusy: - gdzie ten blask? - obciąża włosy, które są klapnięte i beż życia. Używam tego produktu od: Około miesiąc. Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 400 ml.
  • 23 kwietnia 2015 o 16:32
    całkiem dobry
    Zacznę od tego, żę po raz pierwszy zobaczyłam ten szampon w Biedronce, chyba nigdy wcześniej do tej pory się z nim nie spotkałam, nie widziałam go np. w Rossmannie (ale być może można go tam kupić) Butelka dla mnie na plus, przez to że jest przezroczysta bez problemu widać ile szamponu jeszcze zostało. Konsystencja moim zdaniem nie za rzadka, nie za gęsta, mógłby odrobinę lepiej się pienić, ale jest naprawdę ok. Wydajność oceniam na dobrą (butelka 400ml). Zapach przyjemny, dość słodki i trochę różany, wydaje mi się jakby znany:) Niestety nie utrzymuje się na włosach wcale.. a szkoda. Szampon dobrze oczyszcza włosy, nie oblepia ich niczym dziwnym, co przy niektórych szamponach ma miejsce. Nie obciąża, nie powoduje szybszego przetłuszczania ani łupieżu. Do tego "lśniącego blasku" od początku podchodziłam sceptycznie i się nie pomyliłam - raczej nie widzę jakiejś rewolucji w blasku mioch włosów ;) Mam jedną uwagę - przy tym szamponie bez odżywki niestety ani rusz. Kiedy nie stosowałam po umyciu odżywki włosy były trochę sianowate i splątane. Chociaż po wyschnięciu prezentowały się całkiem nieźle. Doceniam brak parabenów i barwników. Skład wydaje się być naprawdę w porządku, co prawda dość wysoko mamy jeden silikon, ale niektóre szampony mają po dwa. Ogólnie uważam, że jest raczej taki bezpieczny zwyklaczek, może kiedyś go jeszcze kupię. :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie