Planeta Organica Regenerujący szampon prowansalski do wszystkich rodzajów włosów

Jolanne
    19 września 2019 o 9:32
    prowansalskie złoto
    kupiłam go kilka razy, bo szukałam czegoś naturalnego do włosów cy by było w stanie jakoś podratować moje włosy. Jeżeli chodzi o skład to jest on całkiem fajny. Druga sprawa, że zapach jest bardzo ładny, wydajny też jest ten szampon.. dlatego w sumie dziwi mnie komentarz na dole, bo sama mam też dość długie włosy... Pewnie to dlatego, ze nie pieni się tak żeby to jakoś szło dalej we włosy.. Polecam dodać kilka kropel wody :)
  • 21 września 2017 o 19:27
    Nie regeneracyjny
    Szampon prowansalski niestety nie sprawdził się dla moich włosów. Oczekiwałam po nim nawilżenia oraz przede wszystkim braku puszenia się włosów, jednak zawiodłam się, żadnej regeneracji również nie zauważyłam. Moje włosy zareagowały na niego jak na zwykły drogeryjny szampon, co bardzo mnie zdziwiło ze względu na jego dobry skład. Dodatkowo uważam, że jest mało wydajny, mam długie włosy i wystarczył może zaledwie na kilka myć
    Zalety:
    Wady:
    • brak regeneracji
    • brak nawilżenia
    • puszenie się włosów
    • mała wydajność
    • opakowanie z pompką
    krokuch
    27 października 2016 o 19:51
    PORZĄDNY
    Był to mój pierwszy szampon,odkąd przeszłam na jasną stronę mocy, czyli kosmetyki z naturalnym składem bez niepotrzebnych ulepszaczy i innych świństw. Dobrze myje i oczyszcza, choć jest średnio wydajny. Pachnie bardzo ładnie, lecz zapach ten nie zostaje na włosach zbyt długo. Pielęgnuje i odżywia włosy, po dłuższym stosowaniu wyraźnie poprawia ich kondycję.
    elbaa
    11 kwietnia 2016 o 0:25
    Przyzwoity
    Dobry szampon w akceptowalnej cenie. Nawilża, nie plącze włosów, nie wysusza ich. Łagodny dla skóry głowy. Szamon ten jest dość wydajny. Mankamenty: Dostępność oraz męski zapach
  • 22 marca 2016 o 11:14
    przyjemność mycia włosów
    Szampon kupiłam w sklepiku z kosmetykami naturalnymi, ponieważ akurat zabrakło mojego ulubionego rokitnikowego Natura Siberica a ten był w promocji -50% i pani ekspedientka bardzo go zachwalała. Rzeczywiście szampon ten jest godnym konkurentem rokitnikowego. Pomimo naturalnego składu bardzo dobrze się pieni, świetnie oczyszcza skórę głowy, i nie podrażnia. Włosy pozostają długo świeże.Pachnie obłędnie! (nawet lepiej niż NS) A zapach utrzymuje się jeszcze długo na włosach. Jeśli chodzi o działanie w zasadzie nie mam się do czego przyczepić, jest do dobry kosemtyk naturalny bez detergentów. Natomiast co mi przeszkadza to butelka z pompką, która wyciska bardzo małą ilośc produktu, żeby umyć włosy muszę się nieźle "napompować". Opakowanie jest dosyć małe w relacji z regularną ceną produktu... W przypadku Natury Siberiki, za to samą cenę otrzymujemy dwarazy tyle szamponu. Na pewno nie kupię go w regularnej cenie, gdyż jest dla mnie zbyt drogi, ale w promocji warto się na niego skusić