Syoss Oleo Intense Thermo Care, Maseczka do włosów suchych i szorstkich

• 4 października 2014 o 11:25
    Niestety, nie dla mnie...
    Reklama może zdziałać cuda. Syoss jest reklamowany jako profesjonalny produkt. Niestety, kompletnie nie dla mnie. Skusiłam się na tą maskę, a moje włosy są po tym jak siano- nie da rady ich rozczesać, szorskie, twarde. Podchodziłam do tej maski parę razy, bo myślałam, że może coś źle robię, ale ile bym nie trzymała tego na włosach, efekt marny. Plusy: Zapach Minusy: Brak efektu, włosy jak siano. Używam tego produktu od: Ok 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 września 2014 o 12:04
    Totalna klapa
    Nie, nie i jeszcze raz NIE! Kupiłam tę maskę już jakiś czas temu, zachęcona pozytywnym wpływem na moje włosy szamponów Syossa z tej samej linii. Dałam jej dużo czasu, jednakże nie zauważyłam ŻADNEJ poprawy. Zapach jakiś taki nijaki, właściwie nie było różnicy czy ją zastosowałam, czy nie. Nie pomogła nawet z rozczesaniem moich włosów. Próbowałam i trzymać ją dłużej, i krócej - też bez różnicy. Za tę cenę można dostać duuużo lepsze maski i odżywki. Nigdy więcej jej nie kupię i będę ostrzegać przed nią wszystkich ;) Plusy: brak!!! Minusy: żadnego pozytywnego wpływu, zapach nijaki, konsystencja średnia Używam tego produktu od: używałam około pół roku, potem tylko jako bazę do domowych maseczek Ilość zużytych opakowań: Pół opakowania
  • 11 sierpnia 2014 o 13:10
    bardzo dobra
    kupiłam tę odżywkę przypadkowo, myląc ją z szamponem. użyłam dwa razy i nie żałuję. moje włosy są suche, zniszczone, po rozjaśnianiu była z nich szopa. bardzo trudno rozczesywało je się. plusy: -zapach -super nawilża włosy -łatwiejsze rozczesywanie -cena i ilość -wydajność minusy -konsystencja, mogłaby być bardziej płynna POLECAM! Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 października 2013 o 0:10
    porządna
    Moje włosy w przeciagu pół roku przeszły 2 dekoloryzacje,blond,rudy i czekoladowy wiec były okropnie zniszczone.Po tez odzywce są bardzo miłe w dotyku,miekkie-takie "lejące" i naprawde odzywione.Myśle ze to jedna z lepszych odżywek drogeryjnych.W dodatku nie jest droga i mega wydajna:)Polecam
    deemk
    20 lipca 2013 o 21:05
    bdb
    Do tej pory jedyna drogeryjna odżywka/maska, którą mogę stosować. Kupiłam ją i kiedy przed użyciem przeczytałam opinie na wizażu to nieźle się zaniepokoiłam, ale przynajmniej przez to nie byłam nastawiona na jakiś efekt wow po użyciu. Tymczasem jestem bardzo zadowolona. Mam alergiczną skórę głowy, a ta maska mnie nie uczula- wielki cud. Już po 1. aplikacji zauważyłam różnicę- moje długie włosy, które dotychczas się puszyły, plątały i stroszyły na wszystkie strony ułożyły się w ładną, gładką, aksamitną falę. Widzę, że są nawilżone i odżywione. Dość mocno je zaniedbałam, bo przez te alergie nie stosowałam odżywek po myciu, ale widzę, że to był dobry zakup, bo naprawdę je odżywia, a efekt jest podobny do tego po olejowaniu moich włosów. Nie zauważyłam obciążenia czy szybszego przetłuszczania, trzeba raczej unikać aplikacji u nasady, bo maska ma dość ciężką konsystencję. Polecam dziewczynom o puszących się, przesuszonych włosach- działa. Można trochę dłużej potrzymać na włosach, spodoba im się to. Ładnie odświeża kolor ( u mnie rozjaśniany blond) i nabłyszcza. 4/5 gwiazdek, bo w zasadzie to jest maska, a zachowuje się jak odżywka, mogłaby dawać bardziej spektakularny efekt. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego