Clarena Active C 10% Nano Serum Odmładzająco - rozjaśniające serum do cery dojrzałej

• 14 stycznia 2014 o 18:32
    zmiana opakowania i dam 5 gwiazdek
    Kosmetyk, który jest przyjemny w użyciu i daje bardzo dobre efekty, ale opakowanie ma tak fatalne, że dostaje czwórkę zamiast piątki. Zalety: + działanie - cera po drugiej, trzeciej ampułce jest wyraźnie jaśniejsza (w tym dobrym sensie), gładsza, makijaż jest trwalszy, znika problem podkreślonych suchych skórek + konsystencja - rzadka, ale nie wodnista, spokojnie można wklepać serum w skórę bez spływania po ręce ;) + zapach - podobny do serów (? :D) Tołpy, świeżo-pudrowy, dziwny, ale bardzo mi się podobał + wydajność - jedna ampułka wystarczy na dwie twarze lub twarz + szuję + dekolt Wady: - jedna, ale wielka: OPAKOWANIE - bardzo trudno jest ułamać szklany dzióbek bez pokruszenia właściwie całej ampułki i na razie udało mi się to tylko raz (!), na szczęście zawsze łamię dzióbek przez ręcznik, więc nie mam szkła w dłoni, za to pół ampułki ląduje na ręczniku, a niech się chłopak odmłodzi :/ Używam tego produktu od: grudzień 2013 Ilość zużytych opakowań: 5 ampułek
  • 7 kwietnia 2013 o 14:02
    nic do zarzucenia
    Zestaw 10 ampułek kupiłam w listopadzie, stosowałam 1 ampułkę co 3-4 dni, na noc. Radzę umówić się na aplikację z przyjaciółką lub chłopakiem, bo jedna ampułka spokojnie starcza na 2 solidne aplikacje, a przechowywać tego nie ma jak (po urwaniu szklanego dziubka). Serum ma płynną konsystencję, która idealnie się rozprowadza i kwaśny, delikatny zapach. Nie pozostawia żadnej tłustej warstwy, jedynie delikatny, lekko klejący film. Po zastosowaniu na noc, rano skóra jest wyraźnie rozjaśniona, rozświetlona, nawilżona i miękka, blizny potrądzikowe (delikatne) i przebarwienia (piegi) są rozjaśnione. Po 10 ampułkach zniknęły całkowicie, a cera była gładka, miękka i rozjaśniona, o ładnym kolorycie. Makijaż trzymał się o wiele lepiej, cera mniej sie przetluszczała. Nie mam temu serum nic do zarzucenia, na pewno wrócę do tej kuracji jesienią. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 10 ampułek