Dermika Vitamina P Plus, Zielony krem na naczynka

• 4 stycznia 2014 o 19:18
    Trzy razy tak
    Krem ma za zadanie spełniać 3 funkcje , masakować zaczerwienienia, odżywić skórę , uszczelniać naczynka. Spełnia wszystkie trzy zadania . Plus/ Minus opakowanie Plastykowa butelczka z pomką i jak do pompki nic nie mam tak wkurzało mnie to ,iż nie widziałam ile produktu zostało. Krótka data po otwarciu jak na krem 6 mc aczkolwiek nie da się go w tym czasie nie zużyć. Nie wiedziałam czego się spodziewać po kremie w kolorze zielonym , który miał to niby maskować naczynka , nie przepadam jakoś specjalnie za Dermiką , ciekawość jednak zwyciężyła. Krem - kolor zielony , zamienia naszą cere w niezdrową rybią łuskę , a fuj , na szczęście to znika aczkolwiek i tak wygląda się na średnio zdrową ;) Obrócz barwy dostrzegamy coś ala rozświetlenie i bynajmniej żeby to było złe, pod podkład w sam raz. Krem do stosowania tylko na dzień ze wzgledu dodanego korektora , super się sprawdza w roli kremu i bazy korygującej w jednym . Jest znacząca róznica zrobienia makijażu bez niego i z nim , naczynka gdzieś nikną , cera pełna blasku. Dodatkowym zaskoczeniem na plus było nawilżenie skóry , brak wysypu , podrażnienia itp niechcianych niespodzianek. Oczywiście nie odnotowałam zaniku naczynek:) jednakże nie pojawiły się żadne nowe , więc chyba działa :) Wydajny mi starczył coś na około 2 mc Za lekki na zimowe chłody , już nie wspominam o typowej zimie , która to nam gdzieś zagineła . I oprócz opakowania nie mam czego się czepić , krem jest wart polecenia no może nie Paniom które nie stosują makijażu.... Używam tego produktu od: skończyłam Ilość zużytych opakowań: jedno
    dorsiek
    30 listopada 2013 o 20:33
    Bardzo dobry krem
    +doskonale nawilża +nie pozostawia nieprzyjemnego filmu na skórze +brak intensywnego zapachu +świetny pod makijaż +przy dłuższym stosowaniu faktycznie redukuje zaczerwienienia +skóra staje się naprawdę przyjemna w dotyku -cena Nie sądzę, by spektakularny efekt było widać po pierwszym użyciu, ale jak dla mnie ten krem jest naprawdę godny uwagi. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół