Bielenda Professional Ideal Skin, Satynowa woda różana

lajla0
    6 stycznia 2014 o 2:59
    Super
    Bardzo przyjemny produkt do codziennego stosowania, miłe uzupełnienie pielęgnacji. Pomaga w walce z miejscowymi przesuszeniami. + Bardzo delikatny zapach + Nawilża i to bardzo przyzwoicie + Ma w składzie mocznik(ogólnie skład chemiczny na plus) + Super sprawdza się jako tonik nawilżający i łagodzący(szczególnie polecam do cery wrażliwej) + Cena nie jest wygórowana info - po otwarciu może stać tylko 4 miesiące(chyba jedyny - nie licząc ceny, która bywa wysoka - mankament kosmetyków naturalnych) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w użyciu
  • 24 listopada 2013 o 1:52
    przyjemna...
    Kupiłam zachęcona dobrą opinią tej wody i nie rozczarowałam się, ale jak dla mnie ta woda nie daje spektakularnych efektów...ale stosowanie jej również nie szkodzi - zresztą przy takiej cenie to bardzo fajny produkt. Szczerze ta woda różana jest przyjemna... cera po niej jest odświeżona, gładsza, z lekka nawilżona - ukojona. Woda przy tym ładnie pachnie, zapach szybko się ulatnia (co akurat również uważam za plus, gdyż zapach nie brzydnie mi się po codziennym stosowaniu) :) Ale czy łagodzi jakiekolwiek podrażnienia tzn zaczerwienienia? hmm moim zdaniem nie. Również nie zauważyłam właściwości przeciwzapalnych - mam cerę wrażliwą, problemową tzn. łatwo się zapycha i co jakiś czas mam niespodzianki - niestety nie zauważyłam by łagodziła jakiekolwiek zaczerwienienia, stany zapalne itp. Plus za to że ten produkt nie zapycha cery, ani nie podrażnia :) ze spokojem mogą ją stosować osoby z cerą wrażliwą! Woda znajduje się w przyjemnym 300ml opakowaniu z dozownikiem. Opakowanie jest przezroczyste - dzięki czemu widać ile produktu pozostało. Na nim znajdują się wszystkie potrzebne informacje :) Cena przyjemna :) przy tym produkt jest wydajny! Dostępność średnia... spotkałam się z nią w sklepach internetowych oraz hurtowniach kosmetycznych. Polecam osobą z cerą odwodnioną, zmęczoną! Przyjemny produkt do odświeżania cery :) Plusy: + cena + wydajność + świetnie odświeża skórę + zapach + nawilża, koi + opakowanie + nie podrażnia, nie uczula (nadaje się do cery wrażliwej) + nie zapycha +/- dostępność Minusy: - nie spełnia wszystkich obietnic producenta Używam tego produktu od: ok 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 sierpnia 2013 o 23:02
    Najlepsza dla mojej cery !
    Po nieudanej próbie z tonikiem z najnowszej serii L\'oreala, znalazłam TO ! Najlepsze, co używałam do mojej cery. Piękny, delikatny zapach i ukojenie dla skóry od pierwszego użycia. Woda nie zapycha, a wręcz nawilża, koi, uspakaja cerę. Używam jej zamiast toników różnych firm. Dla mojej mieszanej, naczynkowej i wrażliwej skóry- IDEAŁ. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1x250 ml
  • 1 lutego 2013 o 11:01
    Świetna
    Wodę różaną z Bielendy używam niekiedy zamiast toniku. Świetnie łagodzi podrażnienia związane z cerą tłustą, np pojedyńcze wykwity. Usuwa zanieczyszczenia i pozostawia skórę miękką i gładką, bez zbędnego \'filmu\'. Skóra jest odświeżona, odpowiednio nawilżona, nawet ta tłusta, którą też trzeba odpowiednio nawilżać oraz aksamitna. Na pewno kupię ją jeszcze nie raz :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 stycznia 2013 o 16:47
    Najlepsza:)
    Uwilbiam tą wodę. Za zapach, za wygląd, ale przede wszystkim za działanie. Jest delikatna (satynowa), bardzo lekka. Nie zostawia na twarzy uczucia, że czymś się mazaliśmy, Łagodzi podrażnienia. Delikatnie ale przyjemnie pachnie. Tonizuje. Buzię zostawia czystą, odżywioną i w dodatku satynową w dotyku;) Idealna do cery bardzo wrażliwej, bo nie uczula;) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie