Syoss Glossing Shine Seal, Szampon do włosów matowych

• 1 lutego 2017 o 14:22
    Nie dla mnie
    Moje włosy zdecydowanie za nim nie przepadają. Nie oczyszcza ich dokładnie. włosy po nim wyglądają jak przetłuszczone. Bardzo obciąża włosy i ich nie nawilża. Po użyciu są bardzo szorstkie i brzydkie.
  • 18 sierpnia 2015 o 19:51
    ogólnie nie polecam, sama więcej nie sięgnę po ten szampon
    szampon ten kupiłam zanim jeszcze zaczęłam przywiązywać tak dużą wagę do moich włosów, stwierdziłam, że ładne opakowanie, to może i warto kupić. jednak przeliczyłam się, co prawda włosy stawały się dość puszyste, ale niestety miałam mnóstwo kołtunów. najbardziej bolało mnie to, że opakowanie jest dość duże, dlatego męczyłam się z tym szamponem przez jakieś 3 miesiące. +ładny zapach +dodaje trochę objętości -nie spełnia swojego zadania -plącze włosy -łupież -przetłuszcza włosy Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 29 grudnia 2014 o 13:35
    strasznie plącze włosy!
    Szampon dobrze się pieni i na tym kończa się jego zalety. Strasznie plącze włosy, trudno jest mi rozczesać- pierwszy raz się z czymś takim stykam. Jest gorszy od najtańszego szamponu- zrobił mi się po nim łupież. Przyjemny kolor szamponu- różowy, ale zawartość i działanie pozostawia wiele do zyczenia. Nie poleccam i wiecej nie kupie! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 butla
  • 28 grudnia 2014 o 12:32
    Błysk, objętość i ... podrażniony łeb
    Bardzo rozbawił mnie fakt, że spodobał mi się szampon, który od większości otrzymuje tak niskie noty. Przecież jestem bardzo, ale to bardzo wymagająca, jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji włosów, właściwie nic, co istnieje, nie jest w moim mniemaniu wystarczająco dobre dla mojej ukochanej czupryny. :) Szampon ma gęstą konsystencję, nie wylewa się go z butelki za dużo, nie przelewa się przez palce. Pieni się bardzo dobrze, jak na szampony z SLS przystało. Nie lubię jego zapachu. W butelce jest słodki, landrynkowy, a w połączeniu z wodą zyskuje wyraźnie wyczuwalną nutę alkoholu, przez co czuję się jakbym myła włosy tanim szampanem. Produkt świetnie wywiązuje się ze swojego podstawowego zadania- oczyszczania włosów i skóry głowy. Moje włosy przetłuszczają się w tempie ekspresowym, a stosując Syoss mogę być je co dwa dni. Po myciu włosy są tak czyste, że aż skrzypią. Szampon radzi sobie z olejami, ciężkimi maskami do włosów. Włosy po umyciu prezentują się wyśmienicie. Optycznie wydaje się, że jest ich dużo więcej, mają objętość, są uniesione od nasady, są lśniące. Ostatnio zdrowie i czas nie pozwalały mi na dodatkowe zabiegi pielęgnacyjne, włosy myłam i nic więcej, a dawno nie usłyszałam za nie tylu komplementów. Niestety, szampon ma dość agresywny skład, zawiera SLS, perfum, alkohol i u osób wrażliwych może po dłuższym stosowaniu wywołać reakcje alergiczne, świąd skóry. Ja go używam naprzemiennie z innymi szamponami i jest ok. Może także plątać włosy. Myślę, że gdyby był delikatniejszy, to zostałby moim faworytem, a tak to muszę dalej poszukiwać szamponu doskonałego. ;) Mimo wszystko, myślę, że do tego będę czasami wracać. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 października 2014 o 12:28
    Najlepszy dla moich włosów!
    Kupiłam ten szampon w promocji za 10 zł. Pierwszy raz miałam do czynienia z jakimkolwiek produktem z tej firmy i muszę przyznać, że szampon jest świetny! + ma przyjemną, gęstą konsystencję + bardzo dobrze się pieni + wystarczy niewielka ilość, by dokładnie umyć włosy + sprawia, że moje włosy lśnią i są delikatne w dotyku (a mam lekko zniszczone przez prostowanie) + szampon ma śliczny zapach nieraz utrzymujący się aż do następnego mycia + wydajny Jedynym minusem jest niestety cena, jednak na przecenie można sobie na niego pozwolić :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: około 1/3 jednego