Joko Virtual, Say My Name Creamy Lipstick (Kremowa pomadka do ust)

• 16 grudnia 2015 o 20:00
    Nie dla mnie
    W swojej kolorówkowej karierze miałam już 3 pomadki z tej firmy i niestety u mnie się nie sprawdziły. Zalety: - cena - paleta kolorów - ładny zapach - nie pozostawia nieprzyjemnego posmaku - kremowa konsystencja - nie wysusza ust Wady: - trwałość - 15 min i śladu po niej nie ma - drobinki które wędrują po całej twarzy, rękach i ubraniu Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 sztuki
  • 18 sierpnia 2015 o 14:06
    pierwsza pomadka jaką lubię
    Ja nigdy nie używałam pomadek/ szminek do ust, chyba że bezbarwnych dlatego że wydawały mi się one takie suche i jakoś w ogóle nie podobały mi się na moich ustach. Nie używam jej na co dzień, ale na wyjście jest idealna, przynajmniej kolor, który się nie rzuca od razu w oczy, tylko jest lekki i przyjemny dla oka.Opakowanie naszej szmineczki także zasługuje na szczególną uwagę, jest bardzo kobiece i nowoczesne, a do tego trwałe. Kilka razy szminka mi wypadła, a to syn mnie szarpnął a to sama ją jakimś cudem upuściłam. Inne opakowania z takiej wysokości zazwyczaj pękały, a ta nadal cała:) Szminkę polecam na lato, bo nie wysusza a delikatnie nawilża usta, więc mamy i kolor i nawilżanie w jednym, a to ważna cecha szminki. Dużą zaletą jest jej trwałość, utrzymuje się nawet do kilku godzin, nie wyciera, nie spływa nawet w takich temperaturach iście wakacyjnych. Świetnie sprawdzi się na wesele, czy tez dyskotekę. jej kolor jest bardzo delikatny, lekko beżowy ze złotym połyskiem, pięknie się na ustach prezentuje. Szminka pomimo upałów jest twarda, nie łamie się i nie rozlewa w opakowaniu.Mnie osobiście bardzo się spodobała, bo rożni się od pozostałych szminek, które do tej pory kupiłam i oddałam mamie. Mogę ją nałożyć jako delikatną pomadkę, która przepięknie błyszczy na ustach, lub przejechać jeszcze 2 razy i mieć intensywnie pomalowane usta. Używam tego produktu od: 4tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze opakowanie
  • 27 czerwca 2015 o 16:34
    Całkiem fajna !
    Posiadam jedną pomadkę z tej serii ,która zachęciła mnie kolorkiem o nazwie ALICE . \\nPlusy: \\n-cena 6.99 w promocji to śmieszna cena ;) \\n-ładny kolor \\n-miękka,masłowata na ustach \\n-delikatny błysk \\n-lekko matowieje na ustach po czasie \\nMinusy: \\n-kolor zupełnie inny niż wygląda w opakowaniu ,na ręce kolor nude/pomarańczowopastelowy wygląda na róż z błyskiem ,ale na ustach wygląda jak na ręce więc wiedziałam co brałam;) \\n-kolory w internecie wyglądają zupełnie inaczej \\n-niesmaczna \\n-czasami po czasie mogą pojawić się małe kawałki pomadki na ustach \\nALE ogólnie jestem zadowolona ,choć to nie ideał;) \\ngodna swojej ceny \\n Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    louisee
    16 lipca 2014 o 21:18
    świetna
    Ta szminka ma dwie główne zalety: duża gama kolorów oraz naprawdę kremowa konsystencja. Nadaje kolor, ale nie daje przerysowanego efektu. Nie ma drobinek, czego osobiście nienawidzę w szminkach. Każda inna szminka, która miała taką konsystencję i nie wysuszała ust po kilku dniach na słońcu się topiła i łamała, natomiast tutaj się tak nie dzieje. Cena nie jest zła, kupiłam ją za 13zł. Pewnie skuszę się jeszcze na inne wersje kolorystyczne, chociaż na pewno będę wracać do aktualnego odcienia-159, lekko koralowy ale dość naturalny. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 15 kwietnia 2014 o 16:02
    Szminka kremowa, ładnie napigmentowana, w przystępnej cenie.
    Pomadka jest cudowna, kupiłam ją za namową ekspedientki i nie pożałowałam, cena bardzo przystępna, bo zapłaciłam za nią tylko 11,90, konsystencja przyjemna w użyciu, kremowa i co najważniejsze nie wysusza ust :). Kolor który mam to Kate 167 (czerwień z domieszką koralu, cudo) moim zdaniem świetna pigmentacja i trwałość też w porządku. Idealna zarówno na co dzień jak i na większe wyjście. Moim zdaniem szczególnie dobra dla dziewczyn, które mają problemu z suchością ust, bo oprócz koloru dostaniecie dobre nawilżenie czego wiele pomadek nie ma. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu