Oriflame Lip Impact Crayon (Kredka - szminka do ust)

• 6 stycznia 2015 o 18:16
    mój hit
    W tym produkcie zakochałam się. Kolor świetny, dobrze napigmentowany. Ślicznie pachnie. Nie wiem tylko jak będzie z temperowaniem. Ale na razie jestem z niej bardo zadowolona. Mam kolor Pink Impact i podoba mi się bardzo. Używam tego produktu od: prawie dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 sierpnia 2013 o 18:06
    nie kupię czegoś tylko dlatego, że firma mi każe
    Miałam odcień Vibrant Almond - przepiękny metaliczny, malinowy zgaszony róż, jakby metaliczna wersja pomadki Rimmel z serii Kate w kolorze 19. Zalety: + kolor + naturalny efekt + niezła trwałość + lekkie nawilżanie + mocno owocowy zapach + cena a pojemność, ale... Wady: - ...no właśnie - pomadki nie da się wydobyć inaczej niż przez zastruganie, a oprawka jest z plastiku (!) - w związku z tym pomadki normalnie, "po bożemu", możemy używać przez tydzień - to odpowiada mniej więcej jednej dwudziestej jej rzeczywistej objętości - za bezczelność uważam "doradzanie" przez konsultantkę kupna temperówki z oferty Oriflame - jedynej pasującej do średnicy Lip Impact Ostatecznie przetopiłam pomadkę w kąpieli wodnej, co okazało się średnim pomysłem. Poużywałam jeszcze miesiąc, ale straciła na pigmentacji, metaliczności i nawilżaniu. Kasa w błoto. Pozdrawiam Oriflame jednym palcem, niech zgadują, którym. Używam tego produktu od: marzec 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno w bólach
    Lya.
    18 sierpnia 2013 o 23:48
    zaskoczenie
    Kupiłam kredkę skuszona kolorem, nie liczyłam jednak na żadne cuda. O jakże byłam zaskoczona! Przed wyjściem do pracy pomalowałam usta, w pracy jadłam obiad, piłam z butelki, dużo rozmawiałam ze względu na charakter pracy...a pomadka? cały czas wyglądała wspaniale! Kolor schodził powoli, równomiernie. Kiedy po 8 godzinach wychodziłam z pracy nadal miałam szminkę na ustach, tyle że nie tak intensywną. Ogółem plusy: -trwałość -piękne kolory -cena minusy: - nie pasuje do każdej temperówki ;/ dopiero ta z oriflame dała radę - sam fakt, że się ją temperuje Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: posiadam dwa
    iwaosw
    14 sierpnia 2013 o 11:22
    Ja polubiłam
    Posiadam kredkę w odcieniu Vibrant Almond. Nie używam jej na co dzień bo jest dla mnie za mocna ale na jakiejś wyjście u mnie spisuje się świetnie. Bardzo ładny intensywny kolor, nie wysusza usta, dobrze się utrzymuje. Jak dla mnie minusem jest to że kredkę trzeba strugać wygodniej było by gdyby była wykręcana. Używam tego produktu od: od kiedy pierwszy raz pojawił się w katalogu ale nie używam codziennie Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 24 lipca 2013 o 15:18
    Nie warto
    Generalnie, jestem miłośniczką wszelkich mazideł do ust, więc gdy zobaczyłam te kredki do ust, od razu ich zapragnęłam. Wielka szkoda, że nie udało mi się powściągnąć zapędów zakupowych i wzięłam od razu 2 odcienie (najjaśniejszy i najciemniejszą czerwień) Plusy: - Piękne, intensywne kolory - jest to najładniejsza, wieczorowa czerwień, jaką miałam. A najjaśniejszy kolor jest idealny na dzień - Nie wysusza ust - Nie ma żadnych drobin, jak kredki z Astora -owszem połysk jestale nienachalny, elegancki Minusy: - Dla mnie ten produkt dyskwalifikuje kompletnie brak trwałości.Kredka w ogóle nie wnika w usta. Zostawia ślady na wszystkim - szklankach, skórze. O ile to ostatnie przeżyłabym, to najgorsze jest to, że pomadka wylewa się poza kontur warg i może się rozmazać ;/ Coz tego, że ładnie wygląda, skoro bardzo łatwo o zniszczenie tego efektu? Być może niektórym nie będzie to przeszkadzać,ale ja nie polecam, chyba, że ktoś lubico 5 minut patrzeć w lusterko, czy się nie rozmazał (dotyczy to zwłaszcza czerwonej kredki). Wielka szkoda, bo najtańsze nie były ;/ Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 trakcie 2