BioDermic Make Up, Professional Smooth & Cover Podkład wygładzająco - kryjący

• 20 czerwca 2013 o 17:16
    mój zimowy przyjaciel!
    Oj polubiłam go bardzo bardzo. Podeszłam do zakupu tego podkładu dość sceptycznie. Mało o nim słyszałam, tylko dwa kolory do wyboru, więc pomyślałam sobie, że pewnie wtopię pieniądze w błoto, a tu tak miłe zaskoczenie =) Oceniam kolor No. 1 : PLUSY: 1. Podkład umieszczony jest w bardzo eleganckiej, przeźroczystej buteleczce z wbudowaną pompką, która wypycha produkt do góry, co daje nam gwarancję jego całkowitego wykorzystania. 2. Przyjemny zapach. 3. Idealna konsystencja - kremowa. Bardzo dobrze rozprowadza się na buzi nie pozostawiając żadnych smug. 4. Krycie ma średnie, ale za to daje bardzo naturalny efekt na twarzy. 5. Dość trwały. Bywały dni, że nie nanosiłam żadnych poprawek. Sprawdza się nawet w upalne dni, choć na lato wolę jednak coś lżejszego. Do niego na pewno wrócę zimą. 6. Nie podkreśla suchych skórek. 7. Idealnie stapia się ze skórą. MINUSY: 1. Jeden malusieńki minusik, aczkolwiek mi zupełnie nie przeszkadzający to to, że skóra po nałożeniu jego nieco się świeci. Jednak wystarczy zastosować trochę pudru, a efekt mamy fenomenalny : NATURALNIE PIĘKNA, GŁADKA SKÓRA =) Polecam! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 kwietnia 2013 o 14:47
    W końcu ideał!
    Wymarzony podkład! Wreszcie trafiłam na swój ideał. + nie uwydatnia suchych skórek + pięknie stapia się z cerą + trwały + wydajny + cudownie pachnie Troszkę się świeci, więc trzeba go zmatowić po nałożeniu (ja stosuję chusteczki matujące). Ogólnie jestem nim zachwycona. Jest lekki, ma świetną konsystencję oraz opakowanie - praktyczne i ekonomiczne. Krycie ma średnie, ale mi to odpowiada, ponieważ nie mam większych problemów z cerą. Dla osób, które potrzebują dużego krycia podkład ten może być niewystarczający. Kupiłam na stronie producenta. Gorąco polecam! Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego