Lirene Dermoprogram Multifunkcyjny BB krem

• 20 maja 2015 o 22:13
    słaby produkt
    piękny efekt w chwilę po nałożeniu na twarz +rozświetlenie +zapach +konsystencja nie toporna, nie zbyt lejąca, nie lepka po dwóch godzinach dramat - twarz pomarańczowa (przy nakladaniu był tylko odrobinę za ciemny dla mojej jasnej karnacji) -mocne świecenie -zapycha -brudzi (ubrania, ręce przy dotknięciu się w ciągu dnia do twarzy itd) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 22 grudnia 2014 o 15:57
    lubię, lubię, lubię;-)
    Oceniam go jako letni kosmetyk, bo używałam całe wakacje...pewnie używałam bym dalej, ale pozyczylam do testu ssiostrzenicy i już mi nie oddała;-) Krem jest świetny, bardzo go polubiłam...za wswszystko!!! Kolor...świetnie się wpasowal i dostosował. Krycie...delikatne, naturalne. Nie zapchal, nie uczulił i nie podrażnil. Konsystencja...hmm musu??? Bardzo przyjemnie się go nakłada i rozprowadza.. Puszysty, lekki o delikatnym zapachu. Opakowanie...ukochane<3 wygodna, higieniczna tubka. Cena...wg mnie bardzo dobra, ale wyczulam na poszczególne sklepy. Swój kupiłam za 19 zł, a ostatnio spotkałam ten kosmetyk w supermarkecie za29,99. Jest na drugim miejscu... Za kremem bb Bell. Fajny produkt, godny uwagi:-) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ok pół tubki
  • 4 grudnia 2014 o 18:14
    Używam po basenie
    Kremów BB zazwyczaj nie używam. Wolę bardziej klasycznie - krem solidnie nawilżający plus podkład, dlatego nie mam porównania z innymi produktami tego typu. Dzięki temu jednak moja recenzja będzie bardziej obiektywna :) Zatem. Kupiłam ten kosmetyk z myślą o sprawnym zbieraniu się po basenie. I tylko w takich sytuacjach go używam i na ich podstawie - oceniam. Krem rzeczywiście wyrównuje koloryt skóry i delikatnie matuje. Zdecydowanie w tym kontekście spełnia obietnice. Równo się rozkłada. Trochę rozświetla - w sensie, że cera wydaje się bardziej promienna. I to jest fajne. Oczywiście brak mocniejszego krycia jest zrozumiały, w końcu mamy do czynienia z &quot;miękkim&quot; kosmetykiem. Dlatego niestety ewentualne zaczerwienienia, czy cienie pod oczami (nawet najmniejsze) pozostają nie pokryte zupełnie. Kolejna rzecz, której się trochę obawiam to nawilżanie. Niby w normalnych okolicznościach jest ok. Nie ma uczucia ściągnięcia, czy wysuszenia skóry, jednak po użyciu normalnego kremu nawilżającego skóra jest jakby bardziej ukojona i dopieszczona. Ogólnie kosmetyk dobry. Stosunek jakości do ceny - zdecydowanie do zaakceptowania. Mogę polecić i polecam :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 19 lipca 2014 o 11:09
    Idealny na lato!
    Jest to mój wakacyjny podkład :) Pierwszy raz kupiłam go w ubiegłe wakacje (na początku lipca) i zakochałam się w nim od pierwszego użycia. Krem zapewnia lekkie krycie dzięki czemu wyrównuje koloryt skóry zachowując jej naturalny opalony kolor. W ubiegłe wakacje zużyłam dwie tubki. Porzuciłam go późną jesienią, gdy po zejściu opalenizny wróciłam do tradycyjnego podkładu. Wróciłam do niego w te wakacje i zużyłam na razie 1/3 opakowania. ZALETY: - cena (ileż można zaoszczędzić na podkładzie :P ) - gęsta konsystencja, dzięki której krem jest bardzo wydajny - zapewnia zadowalające krycie - nie zapycha porów! - nie podrażnia skóry, nie alergizuje - bardzo dobrze nawilża - ładnie pachnie - szybko się wchłania - nie pozostawia smug na skórze - idealnie stapia się z kolorem skóry - bardzo uniwersalny NEUTRALNIE: - brak filtra WADY: nie odnotowałam ;) Podsumowując - to krem, nie podkład! Więc jeśli oczekujemy, że będzie bardzo krył po prostu go nie kupujmy. Moim zdaniem to wersja letnia i idealnie spełnia swoje zadanie. Nie oczekuję od niego zupełnego zmatowienia mojej skóry. W lato trudno to osiągnąć, a poza tym skóra nie wygląda wtedy naturalnie. Oczywiście krem odrobinę matuje, ale po kilku godzinach spędzonych w upale nie miejmy złudzeń, że efekt się utrzyma. Zupełnie mi to nie przeszkadza i nie jest to absolutnie wadą tego kremu. Używając go mam wrażenie, że skóra oddycha i ma szanse normalnie się opalić. Dzięki niemu buzia wygląda naturalnie, świeżo jak gdyby skóra była po prostu zdrowa, bez przebarwień. Tak jakbyśmy nie używały podkładu i były naturalnie piękne ;) To mój wakacyjny HIT, z którym nie rozstaję się w lato i z pewnością wrócę do niego w przyszłe wakacje.
  • 10 lipca 2014 o 19:55
    Nie dla mnie.
    Dostałam go &quot;w spadku&quot; pod cioci, której nie przypadł do gustu, tak jak i mi. Plusy : + zapach. + nie zostawia smug. +lekki. + nie daje efektu maski. + konsystencja. Minusy : - nie matuje. - nie kryje. - nie trzyma się długo na twarzy. Używam tego produktu od: 2 miesiące. Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe.