Lierac Prescription, Soothing and Balancing Micellar Solution Płyn micelarny do oczyszczania twarzy

LIERAC PRESCRIPTION Płyn Micelarny 200 ml

brendi
    13 listopada 2014 o 15:00
    Bardzo dobry produkt, wart polecenia!
    Miałam okazję zakupić 3 mini produkty z tym właśnie płynem. W kartoniku znalazł się krem łagodzący, serum i płyn micelarny w cenie 30zł. Polecam. Przy oszczędnym stosowaniu na noc starczyło mi na miesiąc. Recenzja dotyczy jedynie płynu. Niestety jestem posiadaczką skóry mieszanej (tłuste czoło i nos, reszta przesuszona) – dlatego dodatek gliceryny powodował u mnie nadmiar wydzielanego sebum (dlatego stosowałam na noc). Zalety : -spełnia wszystkie obietnice producenta - precyzyjnie oczyszcza bez żadnego tarcia! Nie podrażnia przy tym oczu. Makijaż schodzi idealnie ! - delikatnie nawilża, wygładza, odświeża – skóra jest mięciutka i w sumie nie potrzebuje już kremu - troszkę łagodzi podrażnienia, uspokaja i pielęgnuje - wydajny (używałam bardzo oszczędnie i już mała ilość starcza na dokładne oczyszczenie) - świetny produkt pielęgnacyjny! Wady: -może delikatnie oblepiać skórę, pozostawiając lekki, klejący film (ale nie jest to uciążliwe, nie daje dyskomfortu, w pewnym sensie jest to nawet przyjemne) - wydaje mi się, że troszkę za bardzo obciąża moją skórę a w rezultacie moje czoło wygląda niczym wysmarowane olejem - w przypadku miniaturki (nie wiem jak jest w pełnowymiarowym produkcie) otwór jest za duży i czasem można wylać za dużo produktu, jeden chlust wystarcza (a to już marnotrawstwo) Nie zawiodłam się na tym produkcie. Jest drogi, ale za to wydajny, 30ml w moim przypadku starczyło na miesiąc. Kupiłam z ciekawości ze względu na pozytywne recenzje i w tym przypadku cena idzie w parze z jakością. Mam wrażenie , że ten płyn dostarcza mi wszystkiego, co potrzebuje moja skóra. Myślę, że na rynku jest jeszcze parę perełek wartych przetestowania o podobnym działaniu w niższej cenie. Póki co jestem nowicjuszką w płynach micelarnych (poprzednio próbowałam Dermedic Hialuro 3 – byłam zadowolona, jedyna różnica jest taka iż Lierac porządnie nawilża i może mocniej oczyszcza). Z czystym sumieniem gorąco polecam. Niestety dla mnie cena jest za wysoka. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno 30ml
  • 2 października 2014 o 14:13
    świetny
    Stosowałam naprawdę wiele płynów micelarnych - w różnych cenach. Gdy moja skóra została podrażniona z niewiadomego dla mnie powodu kupiłam serię z Lierac właśnie na ten problem. Ten płyn jest super! Idealnie zmywa makijaż, nie szczypie w oczy! A przy tym jakby delikatnie nawilżał. Koi zaczerwienioną i podrażnioną skórę. Bardzo go lubię Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
    mon ko
    6 czerwca 2014 o 15:37
    nie podrażnia. warto.
    Zdecydowanie wart polecenia. Mam bardzo wrażliwą skórę i ciężko mi znaleźć produkt, który nie podrażnia. Płyn spisuje się wyśmienicie. Jest wydajny, ładnie usuwa makijaż, choć muszę zaznaczyć, że używam głównie tylko fluidu typu BB i tuszu do rzęs. Nie wiem jak poradziły sobie z mocniejszymi kosmetykami. Osobom o wrażliwej buzi, polecam po zastosowaniu spryskać jeszcze twarz wodą termalną (np Avene) i wytrzeć wacikiem.
  • 8 stycznia 2014 o 18:12
    Delikatniutki
    bardzo delkatny micel o dobrym składzie naprawde nic nie podrażnia nawet jak mocniej się przeciera wacikiem , polecam wszystkim którzy maja naprawde wrażliwą skóre. Ja mam wiecznie czerwone poliki a ostatnio to juz pieczenie wysuszenie i ściąganie ale to przez wode i kaloryfery.Moja sucha skóra nie domaga sie nawet po nim od razu kremu przeszkadza mi tylko cena jak na micel 50 zł to dużo Kupie go pewnie nie raz ale bede szukac tanszego odpowiednika.jeżeli patrzeć na skład to chyba jeden z lepszych aptecznych produktów do oczyszczania twarzy. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 27 marca 2013 o 16:51
    MOJ JEDYNY!! :)
    Uwielbiam ten produkt za to, że dokładnie usuwa wszelkie zanieczyszczenia, do tego nawilża, regeneruje i łagodzi moją skórę nie naruszając przy tym warstwy lipidowej naskórka. Odkryłam go kiedy miałam napad AZS (atopowego zapalenia skóry) na skórze twarzy i powiek, odkąd zaczęłam stosować cała serie lierac pre***ion pozbyłam się jakichkolwiek problemów z moją cerą. Nawet teraz kiedy choroba ustąpiła z powodzeniem stosuję te produkty i cieszę się zadbaną i zdrową skórą bez żadnych przebarwień i przesuszonych miejsc. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 2 rozpoczęte.