Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 4D, BB korektor do twarzy 8 w 1 kryjąco - rozświetlający

• 29 grudnia 2015 o 12:53
    Super korektor!
    Od dawna poszukuję korektora na paskudne cienie pod oczami i większość produktów nie spełnia moich oczekiwań. W tym wypadku zaskoczenie było bardzo pozytywne. Korektor ma fajną nie za płynną i nie zbyt gęstą konsystencję, dobrze się rozprowadza, ładnie wtapia się w skórę pod oczami. Nie ściera się, jest bardzo trwały. Kolor (najjaśniejszy) dla mnie akurat idealny, choć akurat odcień mojej skóry nie jest najjaśniejszy z możliwych. Stosuję go w zasadzie wyłącznie na cienie pod oczami i tu sprawdza się idealnie, niekiedy jako rozświetlacza np. na grzbiet nosa i też sobie radzi. Zdarza mi się również korygować zaczerwienione skrzydełka nosa. Nie mam natomiast innych problemów dlatego nie jestem w stanie wypowiedzieć się odnośnie jego działania na inne partie twarzy np. przy maskowaniu wyprysków. Jest bardzo wydajny, stosuje go od kilku miesięcy do codziennego makijażu i wciąż nie widzę końca. Jedyny mały minus - szybko ścierające się napisy na opakowaniu. Moim zdaniem, świetny produkt za naprawdę niewielką cenę. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    berbe
    17 sierpnia 2015 o 0:54
    bywało lepiej
    Kupiłam ten korektor tak na prawdę z przymusu. Nie miałam nic w domu, a w drogerii nic lepszego nie było. Na początku kolor był idealny (light), ale potem robił się coraz ciemniejszy. Plusy: +cena +wydajność w moim przypadku od maja to cud, że ten korektor jeszcze się nie skończył +dobra dostępność (wszelkie drogerie online, stacjonarnie nie mam pojęcia) +redukuje cienie, chociaż w moim przypadku są niewielkie +korektoruje w miarę okej I tu się plusy kończą... a gdzie zapewnienia od producenta, że prudukt ma : nawilżać, wygładzać, ujędrniać, napinać, regenerować i odżywiać ? Chociaż w taką bajerę nie wieżę to mógłby chociaż nie podkreślach suchych skórek. Używam tego produktu od: maja Ilość zużytych opakowań: jedno niepełne
    agh_sko
    10 maja 2015 o 17:36
    Dobry korektor na codzień
    Korektor bardzo dobrze radzi sobie z moimi cieniami pod oczami. Gdy otworzyłam opakowanie przeraziłam się trochę zbyt ciemnym kolorem "light", jednak ładnie wtapia się z odcieniem skóry i maskuje cienie. Plusy: + cena + wydajność (używam już miesiąc i nie widać żebym specjalnie dużo wykorzystała z opakowania) +trwały- po 8godzinach pracy nadal się nie ściera (pudruje twarz, to też pewnie pomaga) + nie wysusza + świetnie maskuje cienie pod oczami i rozświetla spojrzenie + nie uczula ani nie podrażnia skóry + konsystencja jest idealna, wystarczy wklepać opuszkiem palca + doskonale radzi sobie z zaczerwieniami wokół nosa (pewnie za sprawą lekko żółtawego/brzoskwiniowego odcienia korektora) + przyjemny (nie odczuwa się go na twarzy, zapewne dzięki temu, że nie wysusza) Minusy: - wchodzi w załamania po kilku godzinach (wystarczy wtedy delikatnie rozetrzeć pod oczami) - niedostępny w sklepie stacjonarnym, jedynie online w mojej małej miejscowości Z pewnością zakupie ponownie kolejny korektor. Na razie nie znalazłam tak dobrego innego korektora w tak korzystnej cenie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, w trakcie
  • 18 lutego 2015 o 1:04
    Całkiem dobry
    Całkiem dobry, a najlepszy z tych, które miałam (ale miałam niewiele :P) Plusy: * rzeczywiście ukrywa cienie pod oczami i tutaj utrzymuje się cały dzień * jasny kolor idealnie mi pasuje * wydajny Minusy: * trochę się ściera na twarzy, przez co nie do końca dokładnie kryje wypryski Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno (w trakcie)
  • 14 listopada 2014 o 13:34
    Słaby
    Podsumowując: nie porwał mnie. Najjaśniejszy odcień ma zbyt ciemny kolor i przede wszystkim kryje bardzo słabo, rozmazuje się, zostawia smugi. Nie zauważyłam odżywienia skóry, rozświetlenie w miarę dobre. Użyłam go kilka razy i tak leży... U mnie się nie sprawdził. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1