Lee Stafford Argan Oil, Nourishing Shampoo Szampon do włosów z olejem arganowym

1 na 51 opinię

aniyam
    14 kwietnia 2014 o 11:30
    katastrofa
    Szampon kupiłam, bo spodobało mi się jego opakowanie i dodatkowo niby ma olejek arganowy. Chciałam delikatnie nawilżyć włosy i zregenerować je. Po zastosowaniu nie mogłam dojść z włosami do ładu. Szampon nie nawilża tylko znacznie przetłuszcza włosy, 3 godziny po umyciu włosy były tłuste, oklapnięte, niezbyt przyjemnie pachniały. Sebum z włosów można było jak smalec palcami ściągać dosłownie. Szampon znacznie plącze włosy, stają się on miękkie i elektryzują się. Ciężko je ułożyć, ponieważ robią się lejące, ale to wszystko trwa maksymalnie 2-3 godziny, potem na głowie mam sam łój. Szampon jest w przezroczystej butelce i wiemy kiedy się kończy, niestety problem jest z korkiem, mi pękł już po tygodniu stosowania ( codziennie ). Zapach początkowo był nawet przyjemny ale z czasem robił się chemiczny i nie do zniesienia, wręcz odrzucający. Niestety szampon jest bardzo wydajny i dość dobrze się pieni, wystarcza niewielka ilość żeby umyć głowę, niestety niezbyt dobrze oczyszcza skórę głowy. Dla mnie ten szampon to wielkie nieporozumienie, jeszcze ta cena, która nijak ma się do jakości. Używam tego produktu od: przez 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 szt.