Essence Match 2 Cover Cream Concealer Korektor w kremie

• 10 lutego 2018 o 15:27
    Zużyłam klika opakowań
    Korektor ma bardzo kremową konsystencję-moim zdaniem lepszą niż słynny Catrice.Bardzo dobrze się go aplikuje,kolory można łączyć,nie mają różowych tonów. Używam go na skrzydełka nosa,niedoskonałości i do wyrównania koloru powiek -przypudrowany trzyma się dzielnie cały dzień. Pod oczy wolę korektory płynne. Krycie średnie,nie wysusza skóry,nie powoduje niedoskonałości. Tani,dostępny,przyzwoite opakowanie.
    Zalety:
    • Wielofunkcyjność,działanie,krycie,cena,dostępność
    Wady:
    • Jeden zestaw kolorów
    Drogeria Natura
  • 17 stycznia 2018 o 16:32
    Całkiem przyzwoity jak za takie pieniądze
    Oddzielnie te kolory nie miały u mnie racji bytu, jasny był za jasny, a ciemny za ciemny i musiałam je ze sobą łączyć. Korektor ładnie się rozprowadzał, ładnie krył i nie zostawiał smug. Jedyną jego wadą było to, że nie chciał zasychać i wymagał bardzo porządnego przypudrowania. Jednak za takie pieniądze nie ma co się czepiać. Miałam droższe korektory, które były gorsze niż ten :)
    Zalety:
    • tani
    • dobrze się rozprowadza
    • dobrze kryje
    • po połączeniu obu odcieni dawał idealny kolor
    • nie oksydował
    Wady:
    • ciężki
    • nie chciał zastygnąć
    Drogeria Natura
  • 9 lipca 2015 o 8:52
    Najlepszy w tej cenie
    Najlepszy korektor jaki do tej pory miałam ! Mam bardzo widocznie ciebie pod oczami i korektor ten doskonale sobie z nimi radzi . Polecam każdemu + bardzo tani - mało wydajny Używam tego produktu od: dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 2
    Ciapna
    15 kwietnia 2015 o 14:29
    Dobry korektor
    Nie rozumiem negatywnych komentarzy. Moim zdaniem większość drogeryjnych płynnych korektorów z aplikatorem gorzej kryje niż ten kosmetyk. Korektor jest w ogóle trudno dostępny, ciężko go dostać w szafach Essence. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Zapłaciłam za niego 12 zł i było warto. Faktycznie korektora szybko ubywa z opakowania, więc przy codziennym stosowaniu jest to problematyczne. Jeżeli chodzi o jego trwałość na twarzy i pod oczami to jestem zadowolona. Pod oczami sprawdza się z tego względu, że jest lekki, nie czuć go na twarzy. Co ważne, nie podrażnia skóry. Dopasowuje się do skóry, jednak po czasie trochę znika i może się ścierać podczas aplikowania podkładu. Konsystencja jest jakby lekko mokra. Trzeba wklepywać go, żeby uzyskać lepsze krycie, a przed użyciem rozgrzać palcami. Nie zgadzam się z jedną z Wizażanek, że korektor ten jest podobny do Boinga z Benefit. Tamten kosmetyk idealnie kryje i jest bardziej suchy, dłużej utrzymuje się na twarzy i jest wydajny. W tym przypadku korektor kryje, choć nie ma co się oszukiwać, nie jest to kamuflaż. Producent tego nie obiecuje. Polecam wypróbować i nie sugerować się negatywnymi opiniami! Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: początek/połowa
  • 18 listopada 2014 o 19:58
    Najlepszy
    Lepszy od Artdeco , MAXFACTOR oraz Smashbox czy Kriolane . Ma bardzo dobre krycie, zestaw duo pozwala idealnie dobrać kolor do karnacji skóry. Nie ściera się, nie waży, nie zbiera w zmarszczkach.Inne korektory z czasem spływają do podstawy włosków w skórze,tworząc białe kropki pod podkładem - ten jest inny.Idealnie stapia się ze skórą,nie wybija spod podkładu.To cud kosmetyczny za 11 zł.Najlepszy!!! Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno