Manhattan Professional Smokey Eyes Kit Zestaw cieni do powiek

• 30 kwietnia 2014 o 14:58
    Bardzo fajny i przydatny gadżet
    Tak jak moje poprzedniczki paletkę zakupiłam w Pepco, totalnie spontanicznie - spodobały mi się kolory, marka Manhattan (na której jak na razie nigdy się nie zawiodłam) i nie ukrywajmy, cena. 10 zł za cztery cienie dobrej firmy to naprawdę okazja miesiąca :) Cieni do powiek raczej używam tylko na specjalne okazje, ale jeśli już to właśnie takiej palety kolorystycznej + cena + bardzo porządne opakowanie, solidnie wykonane, z lusterkiem (!) na pewno nie rozpadnie się przy byle upuszczeniu\' + świetne kolory, 3 klasyczne (biały, granat i szary), do tego intensywny niebieski, mój absolutny hit + super pędzelek z dwoma końcówkami w zestawie - używam go też do innych kosmetyków +mini- instrukcja szalonego smokey-eyes z tyłu (jak na razie używałam cieni osobno, ew. po 2 ale na pewno kiedyś wypróbuję w polecany sposób) + na pewno wystarczą mi na bardzo dłuuugo - dostępność (tylko Pepco, w regularnej sprzedaży nigdy ich nie widziałam) - mogłyby być trochę trwalsze ale jestem w stanie to przeżyć, nigdzie nie kupiłabym czterech markowych cieni za taką cenę, sam taki pędzelek pewnie kosztowałby niewiele mniej :D Używam tego produktu od: września 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Kaciula
    27 grudnia 2013 o 15:40
    potrzebne kolorki
    Paletkę kupiłam w Pepco. Mam odcień Misty Mauve. Plusy: -ciekawe kolory: cztery prostokątne cienie, pierwszy satynowy beżowy, drugi satynowy stalowy brąz, trzeci matowy fioletowo-brązowy, czwarty matowa czekoladka; - wydajny; - z jednej strony aplikator, z drugiej pędzelek; - porządna paletka z lusterkiem, elegancka; - kolory można stosować na różne sposoby, np. beż do roscierania, fajne makijaże; -niedrogie; Minusy: -słabsza pigmentacja, ja stosuję na bazę; - dostępność. Paletka mi na długo posłuży, beż i brązy zawsze się przydadzą, a te są delikatne. Używam tego produktu od: z kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    Figa634
    15 października 2013 o 21:33
    Bardzo fajne
    Również kupiłam w pepco w promocji. + Cena Wydajność Z baza super trwałość Dobry aplikator - Często osypuje się i pyli Bez bazy sie roluje Najjaśniejszy odcień, trochę dla mnie za ciemny Wg mnie nieporęczne lusterko w opakowaniu, takie, żeby się przejrzeć tylko Będę polować na paletki o innych kolorach
    NikaaK
    19 września 2013 o 12:13
    Cienie ok, ale pędzelek mój mały hit
    Lubię cienie w naturalnych kolorach,ale ciężko znaleźć jakąś sensowną paletkę cieni w dobrej cenie.Więc gdy tylko byłam w Pepco i zobaczyłam calkiem fajnie wyglądające cienie w odcieniach brązu w cenie ok. 10 zł skusiłam się .Miałam obawy ,że mogą mnie uczulić jak to często zdarza się przy kupowaniu cieni nie w sklepach kosmetycznych,ale raz się żyje. Ogólna opinia: *opakowanie-wygląd i trwałość jak najbardziej ok *kolory cieni dosyć dobrze dobrane kolorystycznie w sam raz do wykonywania codziennego makijażu *napigmentowanie-średnie no ale czego spodziewać się za 10 zł *są dosyć trwałe ponieważ początkowo kolor powoli się ściera stając się co raz jaśniejszy.Dopiero na sam koniec dnia widać jak zbiera się w załamaniu powieki( co przy innych cieniach dzieje się to po 2-3h). *ale hitem jak dla mnie jest sam pędzelek dołączony do opakowania.Z jednej storny jest gąbeczka,która jest mało ważna.Ale z drugiej strony jest malutki,sztywny,prosty pędzelek którym genialnie można malować kreski.Jestem nim maksymalnie zaskoczona :)
    Utrud
    12 września 2013 o 4:29
    Polecam
    + Meeega wydajne. O ile jasnego i szarego już od długiego czasu nie mam, to dwa pozostałe służą mi do dziś, choć regularnie co kilka dni trochę ich skubię. + Dobre zestawienie kolorystyczne + Matowe długo wytrzymują na powiece + Do zestawu dołączony jest genialny syntetyczny pędzelek, którego używam do podkreślenia brwi. Pędzelek ten jest jednym z najważniejszych akcesoriów w mojej kosmetyczce. + Cena - Podczas wykonywania makijażu mocno się sypią i kurzą - Wszystkie są kiepsko napigmentowane (choć miałam tez szansę wypróbować matowych cieni w kolorze neutralnym firmy MAC i też bym to samo o nich powiedziała) - Bardzo nieporęczne opakowanie Za tę cenę warto.