For Your Beauty Premium, Pędzel do różu (nowa wersja)

• 21 stycznia 2016 o 18:26
    Taki sobie
    Przechadzając się po Rossmannie postanowiłam zakupić pędzel do różu, gdyż mój ówczesny pędzel do niczego się już nie nadawał. Wybór padł na pędzel Premium For Your Beauty, gdyż akurat był na promocji. :D Dodatkowo zachęciło mnie to, że pędzel wykonany jest z naturalnego włosia. Było to jednak ponad rok temu. Pędzel miał Z POCZĄTKU miękkie włosie, które pozwalało dokładnie i przyjemnie nanosić róż. Nie tworzył placków tylko równomiernie nakładał kosmetyk. Z powodzeniem pędzel dawał sobie radę także w konturowaniu twarzy. Niestety po pewnym czasie włosie zrobiło się dość twarde i aplikacja różu nie jest już tak przyjemna. Czyściłam włosie bardzo delikatnie, licząc się z tym, że jest naturalne i wymaga innej pielęgnacji niż włosie syntetyczne. Czemu zrobiło się twarde nie wiem. Odżywka do włosów nie pomaga. Włosie w pędzlu po dłuższym czasie niestety zaczęło także wypadać. Jest to dla mnie bardzo irytujące, bo włosków wypada naprawdę dużo. Wiadomo pędzle trzeba wymieniać, ale liczyłam, że wytrzyma dłużej niż rok. :D Jeżeli chodzi o rączkę pędzla to obecnie jest brzydka, bo zszedł z niej lakier. Jednak jest to tani pędzel i nie oczekiwałam cudów. Obecnie planuję zakupić pędzel Hakuro, bo ten nie spełnia już mich oczekiwań. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 1
    Mary_0
    26 września 2014 o 13:04
    Dobry pędzel
    mój pędzel do różu po latach używania zaczął się rozpadać i dlatego potrzebowałam nowego pędzla do nakładania różu i wybór padł na ten. OD STRONY TECHNICZNEJ pędzel jest zapakowany w hermetyczne opakowanie plastikowe, które możemy wykożystać w podróży, a mi dało świadomość, że pędzel nie jest brudny od kurzu. Na wszelki wypadek wyciągnęłam opakowanie z samego końca ;) Rączka jest klejona i pewnie po paru latach odpadnie. Włosie pedzla jest miękkie i dobrze "wsadzone", dzięki czemu malując się nie znaczy swoich śladów pojedynczymi włoskami. W PRAKTYCE Pedzel świetnie sprawuje się w roli konturowania twarzy czy też podkreślania kości policzkowych bronzerem. Najczęściej używam go do nakładania różu. Włosie jest miękkie, dobrze rozprowadza kosmetyk nie tworząc plam w jednym miejscu. Bardzo dbam o czystość pędzli i mimo częstego czyszczenia pędzel nie stracił jeszcze ani jednego włoska. Ogólnie jestem zadowolona :) PLUSY - włosie jest miękkie - pędzel dobrze sprawuje się przy nakładaniu różu czy brnzera - nie robi plam, tylko dobrze rozprowadza kosmetyk - nie gubi włosków MINUSY - rączka jest klejona i niedługo odpadnie Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 produkt
    acotam
    17 sierpnia 2014 o 18:10
    Swieny pedzel
    Pedzel z miekkkiego wlosia. Nakladalam nim puder jak i roz do policzkow i swietnie sie sprawuje w obu przypadkach. Mam ten pedzel juz dlugooooo i nadal jest w idealnym stanie. Wloski nie wypadaja. Dobrze sie go myje . Po wysuszeniu wraca do swojego stanu przed myciem. Polecam! Na promocji uda sie go zdobyc w dobrej cenie :) Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 16 kwietnia 2014 o 12:07
    Sama nie wiem jak go ocenić, raczej na plus
    Z pędzelkiem wiąże się dosyć śmieszna historia. Kupiłam go bo chciałam mieć jakiś pędzel do różu z naturalnego włosia. Ten był niedrogi więc się skusiłam. Zaczęłam używać. Pędzel za każdym razem zostawiał mi na twarzy kilka włosów. Było to mega irytujące. Po jakimś czasię wymiękłam i kupiłam nowy pędzle do różu tym razem Ecotools. I odkąd kupiłam ten z EC z tego przestały wypadać włoski.. Cały czas używam go do różu i szczerze mówiąc odkąd nie wypadają mu włosy jest pędzlem idealnym. \\nJest wykonany z naturalnego włosia więc wymaga więcej troski niż pędzle syntetyczne. Tak jak ludzkie włosy wymaga odżywki, chociaż raz na jakiś czas, bo tak jak nasze włosy bez odżywki robi się szczeciniasty i może kłuć. Ale jeśli używamy odżywki to wszystko jest ok, a pędzel jest cały czas mięciutki. \\n \\nplusy \\n+niska cena \\n+nakłada róż bardzo delikatnie, tworzy mgiełkę \\n+nie zrobimy sobie nim placków na twarzy, nawet przy mocno napigmentowanych produktach \\n+ja oprócz różu nakładałam nim przez jakiś czas bronzer i też się świetnie sprawdził \\n+mam go już około 2,5 roku i odkąd przestało z niego wypadać włosie wygląda cały czas tak samo \\n \\nminusy \\n-wymaga stosowania odżywki \\n-na początku wypadało z niego trochę włosia \\n \\nPolecam, jeśli nie chcecie wydawać wiele na pędzel do różu.
    merayax
    30 stycznia 2014 o 12:30
    Pierwszy pedzel i strzal w 10
    To jest moj pedzel do pudru i nie zamienie go na zaden inny: +przyjemnie sie aplikuje +nie gubi wlosia +bardzo gesty +wyglad +po pol roku codziennego uzywania nadal wyglada jak nowy. Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1