AA Kolagen Źródło Młodości, Krem na noc przywracający gładkość skóry

rihab
    23 kwietnia 2013 o 9:44
    polubiłam
    Bardzo lubię kosmetyki tej firmy więc postanowiłam kupić ten krem na noc. Ogólnie nie lubię nic lepkiego i tłustego do twarzy, więc jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Krem faktycznie wygładza skórę, delikatnie nawilża nie powodując podrażnień. Krem ma fajną konsystencję i przyjemny zapach. Dla mnie najważniejszym plusem jest to, że rano jak wstaję nie mam tłustej buzi co często się zdarzało przy różnych kremach. Cena na plus. Nigdy nie zwracałam uwagi na oznaczenie w jakim czasie należy zużyć kosmetyk. W tym wypadku 6M. Faktycznie to prawda. Zrobiłam sobie 2-3 miesięczną przerwę w stosowaniu kremu na lato. Jak do niego wróciłam to zauważyłam że bardzo zmieniła się jego konsystencja, jest twardy i nie rozprowadza się tak dobrze jak wcześniej. Wniosek: trzeba zużyć w wyznaczonym czasie bo inaczej się zmarnuje. Dlatego mam teraz 1 krem, a nowy kupuję jak widzę jego dno. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 kończę
  • 6 kwietnia 2013 o 21:16
    Bardzo go lubię:)
    Tak jak napisałam wcześniej w recenzji jego odpowiednika na dzień- bardzo lubię tę serię i te kremy i zawsze chętnie do nich wracam:) Krem na noc spełnia dokładnie wszystkie moje oczekiwania:) Ma treściwą, maślaną konsystencję, delikatny lekko kwiatowy zapach. Mimo swojej gęstości nie jest tępy, dobrze się rozprowadza, nic nie trzeba żmudnie wklepywać ani rozcierać. Ot 2-3 ruchy i buźka wysmarowana:) Zostawia na twarzy lekką warstwę ochronną, ale, że to krem na noc- więc mnie absolutnie nie przeszkadza. Nawet wolę na noc bardziej treściwsze kosmetyki i film na buzi- mam wrażenie, że twarz jest wtedy " otulona kremem". Pomimo swojej gęstawej konsystencji nie zapycha. Wręcz przeciwnie rano budziłam się z wygładzoną skórą, pory były lekko zwężone, a całość rozjasniona ( chyba to zasługa wit. C w składzie) i wypoczęta. To udany produkt za niewielkie pieniądze, szkoda, że do kupienia praktycznie jedynie w Rossmanie. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania