Miss Sporty Studio Lash Incredi Ball Mascara Tusz do rzęs

Nana_3
    7 września 2015 o 18:44
    niezły
    +fajny aplikator(ta kulka jest genialna) +mocny kolor(prawdziwa czerń) +nie skleja rzęs +fajna konsystencja +lekko podkręca -osypuje się -nie pogrubia -nie wydłuża -szybkow wysycha Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno cale
    Kylaina
    1 maja 2015 o 20:46
    Akurat nie ten
    Bardzo lubię tusze marki Miss Sporty, ale ten nie przypadł mi do gustu. Przez bardzo długi czas był mokry. Otworzyłam i nie dało się używać, więc odłożyłam i za jakiś czas znowu próbowałam i tak kilka razy, ale nadal to nie było to. Plusy: -cena -dostępność -kolor, prawdziwa czerń -szczoteczka rzeczywiście łapie rzęsy, choć trzeba się przyzwyczaić do formy, a raczej dodatkowej "kuleczki" Minusy: -ciągle mokra konsystencja -skleja rzęsy -osypuje się Używam tego produktu od: kilka podejść przez około 6 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 grudnia 2014 o 16:46
    Dla mnie bomba :D
    długo szukalam dobrego tuszu który by mnie nie uczulał. Skusiła mnie niska cena chodz obawialam sie ze i ten moze mnie uczulic no ale nawet gdyby to nie szkoda było pieniedzy. I jestem mile zaskoczona :D Plusy: - cena -wydajność -dostępność -fajna czerń -fajna szczoteczka Minusy: -Dla mnie brak Polecam każdemu :* Używam tego produktu od: długiego czasu Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 13 sierpnia 2014 o 23:52
    jest ok :)
    Kupiłam, bo mój tusz się skończył a w sieci sklepów DAYLI nie ma dużego wyboru. Wzięłam ten. Z połoczeniem z tuszem z bella efekt jest wow :) czasem skleja, ale da sie uniknąć. Szczoteczka inna, ale inna nie znaczy GORSZA. Miałam zraze do tuszy z miss sporty i nigdy ich tak akby nie widziałam. unikałam szafy z miss sporty. Ale jak musiałam to kupiłam. Prawde mówiąc nie żałuje. Jeżeli ktoś chce niech kupi, ja mam krótkie rzęsy i rzadkie, a nie narzekam. :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 16 maja 2014 o 11:28
    bardzo dobra
    Przejdę od razu do konkretów: Plusy: -wydłuża -pogrubia ale nie skleja ;) -lekko podkręca -fajna szczoteczka, jednak trzeba się do niej przyzwyczaić -cena -nie kruszy się -daje świetny efekt firany rzęs Minusy: -trochę rzadka na początku przez co za dużo jej się nakładało, jednak teraz jest już ok -potrafi odbić się na powiece przy malowaniu bo chwilkę trwa zanim dobrze wyschnie -lepiej z nią nie płakać, bo wtedy się strasznie rozmazuje Używam tego produktu od: 2miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego