P2 Cosmetics Pure Color Lipstick Intensywna pomadka do ust

• 19 listopada 2017 o 22:37
    Niska cena, dobra jakość
    Mam na co dzień dostęp do niemieckiej drogerii DM i będąc w niej kiedyś przy okazji, zwróciłam uwagę na bardzo eleganckie opakowania tych pomadek. Gdy zaczęłam sprawdzać kolory, okazało się, że są super! Kupiłam dwie, jedną w odcieniu beżowym, drugą w kolorze fuksji. Są bardzo dobrze napigmentowane, wystarczy przejechać raz po wardze, żeby zapewnić mocne krycie. Aplikacja to bułka z masłem, nie potrzebna jest konturówka. Na ustach wyglądają ślicznie, nadają im połysk i nawilżają. Co do trwałości, to uważam, że nie jest ona oszałamiająca, ale raczej w przypadku pomadek, które matowymi nie są, jest to standard, więc nie było dla mnie żadnym zdziwieniem. Używam ich, gdy chcę nadać ustom kolorowego, zdrowego blasku, bądź mam urlop od pomadek matowych. Nie wiem jak z ich dostępnością w Polsce, ale warto je wypróbować, jeżeli ktoś ma taką możliwość.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • nadają ustom zdrowy połysk
    • ciekawa gama kolorystyczna
    Wady:
    • utrzymują się na ustach bardzo krótko, do pierwszego picia, jedzenia, czy buziaka
    Loyd
    16 marca 2015 o 12:41
    Błyszczyk- pomadka
    Nie jest to mozno napigmentowana twarda pomadka jak pomadki. loreal , maca czy Diora ale jest to świetny delikatny lekko nawilżający kosmetyk z przyzwoitą pomadką w świetnej cenie. Moim zdaniem nie odbiega ona w sposób znaczny od tych o wiele wiele droższych pomadek. Ja szminek z p 2 mam 6 . Wszystkie fajne. Tanie jak barszcz. Cudów nie ma ale za tę cenę kest to bardzo bardzo dobry kosmetyk. Obok lakierów , szminki są najmocniejszym punktem lakierów p2 ;) Używam tego produktu od: Około roku Ilość zużytych opakowań: 3 z tej serii
    miv
    16 marca 2015 o 10:44
    POLECAM
    Oceniam trzy kolory: * 059 "Copacabana" piękny koral (róż, pomarańcz), idealny na wiosnę i lato * 064 Sunset Strip czerwień w odcieniu pomarańczy * 171 - Flamingo Road jasny róż Pomadki tej firmy są tanie i dostępne w Niemczech. Skusiłam się na nie, ponieważ są tam bardzo powszechne i lubiane. Zaczęło się od sunset strip, piękny mocno napigmentowany kolor, idealny na wieczorne wyjścia. Dwa kolejne kolory są świetne na dzień. Moim ulubionym kolorem jest Copacabana. Piękny kolor łączący w sobie róż, pomarańcz. Delikatny, idealny na dzień, ale i na wieczorne wyjścia do mocnego makijażu oczu. Flamingo Road niestety jest najmniej lubianym kolorem przeze mnie. Szybko schodzi z ust, po kilku minutach od nałożenia zbiera się dziwnie na ustach i wygląda nieestetycznie. Dodatkowo ma perłowy połysk czego nie zniosę w pomadce. PLUSY: - cena (niecałe 2 euro) - kolory MINUSY: - szybko znikają z ust - podkreślają suche skórki - ciężko dostępne w polsce Oceniam te pomadki wysoko, ponieważ jak na swoją cenę są dobrej jakości. Serdecznie polecam do wypróbowania ich! :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania 3 kolorów :)
    edziix
    2 marca 2015 o 23:39
    Genialna pomadka dla każdego
    Dostałam tą pomadke od mamy, która przywiozła mi ja z Niemiec. Nigdy nie używałam pomadke, zawsze wolałam błyszczyk czy balsam bo twierdziłam ze pomadka tylko wysuszy mi usta. Ale zdziwiłam się gdy użyłam tej pomadki! Jest cudowna. Mam odcień 010 rodeo drive i pięknie pasuje do mojej jasnej karnacji i blond włosów  A co oczywiście najważniejsze- bardzo dobrze nawilża i na długo! Z tego co wiem nie jest dostępna ona w Polsce ale jeżeli macie okazję gdzieś ja kupić za granicą to nie zastanawiajcie się! Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 11 listopada 2014 o 0:37
    NAJLEPSZA :)
    Zakupiłam pomadkę spotanicznie, ponieważ spodobał mi się jej kolor (Rodeo Drive) będąc w Niemczech. Jestem na tak pod każdym względem :) Kolor, trwałość, cena :) Niestety będąc teraz w kraju, nie mogę ich nigdzie dostać... Mam tylko pytanie, wie ktoś, GDZIE MOŻNA JE ZAKUPIĆ? ALLEGRO, LUB INNE STRONY? :) Zależy mi na odcieniu Rodeo Drive :) Dajcie znać na priv :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: pięć całych