Mariza Matujący podkład `Oil - Free`

• 8 grudnia 2015 o 21:52
    Super!!
    Podkład spełnia w 100% to, na czym mi najbardziej zależy- wyrównuje koloryt, ponieważ nie mam zbytnio problemów z wypryskami itp Plusy +dobra konsystencja + przyjemny zapach +przyjemny w aplikacji +CENA! +ładny efekt rozświetlenia Minusy -produkt dostępny w małych drogeriach albo u producenta -kolory tylko dla bladnych, uważam to za minus ponieważ mam dosyć śniadą urodę i najciemniejszy odcień (opalony) jest jak średni beż Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
    siwa_7
    3 lutego 2015 o 21:17
    dobry
    Mam dwa odcienie naturalny i beż (od niedawna), mam cerę piegowata i nie używam przez to mocno kryjących podkładów bo wygląda to dziwnie szukałam czegoś lekkiego co wyrówna koloryt i będzie współgrało z moja cerą podklad jak na dziś dzień jest ideałem dla mojej cery choć teraz w zimie podkreśla czasem suche skórki stosuje go z pudrem sypkim też z marizy transparentnym i nie mam problemu ze świeceniem przez cały dzień ;) plus za wydajność i konsystencję Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: prawie jedno do końca
  • 21 lipca 2013 o 12:58
    Jednak nie to czego szukałam
    Plusy: + lekki + wydajny + cena +beztłuszczowy Minusy: - bardzo słabe krycie Kupiłam ten podkład, ponieważ szukałam czegoś lekkiego na lato, co nie będzie zbytnio obciążało mojej i tak problematycznej cery. Rzeczywiście kosmetyk jest bardzo leciutki i podczas nakładania jakby stapia się ze skórą i nie pozostawia na niej żadnego filmu. Niestety oprócz subtelnego koloru nie daje żadnego innego efektu. Mam cerę mieszaną i po 2-3 godzinach od zastosowania podkładu zaczyna się już lekko świecić. Na wierzch stosuję puder matujący z olejkiem arganowym PAESE i muszę przyznać, że gdy zastosuję tylko sam puder świecenie jest mniejsze. Poza tym, krycie jest naprawdę na zerowym poziomie. Wszelkie zaczerwienienia może są trochę bladsze, ale jednak i tak je widać. Podsumowując: jest to dobry podkład na lato, dla osób, które nie mają większych problemów z cerą. Jeśli szukacie czegoś, co zatuszuje niedoskonałości i sprawi, że cera będzie matowa na dłużej - nie polecam.
  • 1 lipca 2013 o 13:31
    koszmar
    Zalety: + cena + wydajny + kolor (ja mam porcelanowy i na prawdę taki jest, ani nie jaśniejszy, ani nie ciemniejszy) Wady: - Matowi tylko na 2/3h potem twarz się STRASZNIE ŚWIECI, tak jakby moja skóra była zrobiona z WOSKU! - średnie krycie. Właściwie radzi sobie tylko z małymi niedoskonałościami. Podkład jest dobrym rozwiązaniem, jeżeli wychodzimy na krótko lub jeżeli ktoś w ciągu dnia ma czas poprawiać makijaż. Ja niestety oczekuje trwałości, bo poza domem jest czasami 9h. U mnie ten produkt się w ogóle nie sprawdził. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 22 maja 2013 o 12:53
    jestem zaskoczona!
    Szczerze to podkład bardzo mnie zaskoczył. Za tak niską cenę nie spodziewałam się "cudów". Myślałam - podkład jak podkład, pewnie "taki sobie". Mam już swoich faworytów, które królują na KWC. W przypadku tego skusiła mnie niska cena. Pomyślałam "co mi szkodzi - wypróbuję", ale byłam przekonana, że nic nie dorówna moim podkładowym faworytom :) I już po pierwszym użyciu wprost nie mogłam uwierzyć! Podkład jest świetny! I w dodatku ta cena... Dodam, że nie mam tłustej cery, ale problemową (z przebarwieniami itd.) Plusy: - świetna konsystencja, łatwo się rozprowadza - matowi skórę, w połączeniu z pudrem cera wygląda bosko! - nie tworzy efektu maski - jest trwały - podoba mi się prosta, czarna tubka - cena (!) Minusy: - może być problem z doborem odcienia ja mam "opalony" i jest on porównywalny do "średnich beżów" - nie jest ciemny jak nazwa wskazuje Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że przepłacałam za podkłady, a za ok. 1/4 tej ceny mogę mieć doskonały podkład dostosowany do moich potrzeb. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego