Eucerin Even Brighter, Krem redukujący przebarwienia skóry na dzień SPF 30, do skóry normalnej i suchej

• 22 marca 2020 o 10:52
    dobry krem na dzież....
    Kremu używałam łącznie z opcją na noc oraz koncentratem z tej samej serii przez ponad pół roku...niestety intensywność przebarwień bez zmian. Krem dobrze nawilża skórę, chroni ją i nadaje się pod makijaż....ale przebarwienia bez zmian...
    Zalety:
    • filtr spf 30, nadaje się pod makijaż, zapach
    Wady:
    • nie zmniejszył przebarwień...
  • 3 sierpnia 2015 o 21:35
    Rozczarowanie
    Kremu zaczęłam używać jakoś w grudniu. Stosowałam go razem z kremem pod oczy Clinique (Superdefense Age Defense Eye Cream Broad Spectrum SPF 20), gdyż Eucerin jeśli tylko dostał się w okolice moich oczu, powodował ich nieustające łzawienie, na które pomagało tylko całkowite i dokładne umycie twarzy. Po pierwszych kilku tygodniach byłam zachwycona: wyraźnie zminimalizował przebarwienia posłoneczne na czole, z którymi jesienne kuracje kwasowe u kosmetyczki nie dały sobie rady. Zadowolona kontynuowałam jego używanie, od czasu do czasu robiąc kilkudniową przerwę na inny krem na dzień (nawilżający z SPF). Krem okazał się wydajny, więc mijały miesiące i zaczęła się wiosna. I wtedy bańka prysła. Z pierwszymi silniejszymi promieniami słońca uparte przebarwienia powróciły. Mam nawet wrażenie, że z jeszcze większym natężeniem. Z cieplejszymi temperaturami krem dodatkowo przestał nadawać się pod makijaż. Wchłaniał się kiepsko i pozostawiał twarz świecącą się niemiłosiernie. Jakoś zmęczyłam go do końca, ale wątpię, bym do niego jeszcze wróciła. Podsumowując: - krótkotrwały efekt, u mnie skuteczny tylko zimą - zwykły zakręcany słoiczek sam prosi się o nakładanie kremu palcami, co wiadomo jakie może mieć skutki... - nie nadaje się zbytnio pod makijaż - podrażnia oczy + wydajny + gęsta, nietłusta konsystencja + dobrze się rozprowadza + SPF 30 Używam tego produktu od: 8 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 sloiczek
  • 14 czerwca 2014 o 19:58
    dla mnie cud
    Nie wiem od czego zalezy efekt, ja sie dziwie ze niektorym nie przynosi efektow u mnie jest spektakularnie moze na niektore typy przebarwien nie dziala, nie wiem. Ja mam przebarwienia po latach bledow lezenia na solarium i w tropikach bez filtrow, jako nastolatka opalalam sie na heban no i niestety, na bokach czola ciemne plamy i panda pod oczami. Najpierw 2x kupowalam korektor Eucerin i bylam zadowolona no ale przyszlo lato slonce postanowilam kupic krem z filtrem ktory tez jednoczesnie redukuje przebarwienia. Wyjechalam na urlop stosowalam go przed urlopem pare dni i codziennie na urlopie czyli w sumie ok 17 dni stosowania regularnie. Krem jest super wydajny to po pierwsze. Nowe plamy nie wyszly. Plama pod jednym okiem zredukowana o ok 80% prawie jej nie widac, pod drugim okiem ok 50% poprawy widocznej na prawde golym okiem. Czolo no tutaj jeszcze musze popracowac nad tym, kupilam eucerin na noc bede walczyc. Ja jestem mega zadowolona. Dodam ze 3x zrobilam na przebarwienia laser na ktory wydalam prawie dwa tysiaki i nie bylo prawie zadnych efektow. Kocham ten krem i mam nadzieje ze z czolem sobie tez poradzi. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1duze
  • 4 czerwca 2014 o 21:52
    Coś tam zadziałał..
    Będę oceniała efekt całej serii ponieważ zakupiłam komplet (krem na noc, dzień, korektor). Trochę faktycznie rozjasnił przebarwienia ale powiem szczerze że zdecydowanie lepszy jest Active C z La roche. Plamki barwnikowe zostały po wakacjach niestety i odrazu podjęła walkę bo nie wygladało to dobrze. Co mogę powiedzieć o samych kremach - przede wszystkim są bardzo wydajne i to jest ich największy plus, dobrze tez nawilżają, a na dzień na filtr. Poza tym krem na dzień jest dobry pod makijaż - nie roluje się. Niestety zapychają i to bardzo nie ładnie . \\n co do korektora.. Hmm.. Ciężko powiedzieć ale chyba jest najskuteczniejszy z całej serii.. Nie wiem czy kupię ponownie ponieważ krem Z La roche jest po prostu lepszy. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 listopada 2013 o 10:31
    niestety
    Kupiłam ten krem z wielka nadzieja na pozbycie się przebarwień, a dokładnie mówiąc jednej plamki jaka mam na twarzy prawdopodobnie od słońca. Cenie sobie kosmetyki Eucerin, dlatego liczyłam w tym przypadku na konkretny efekt. Niestety pomimo regularnego stosowania, krem nie przyniósł oczekiwanego rezultatu. Plamka nie rozjaśniła się nawet o ton (po 2 miesiącach stosowania). Dodam również, co zauważyła moja przedmówczyni, ze krem nie nadaje się, aby smarować okolice oczu. Początkowo nie miałam o tym pojęcia, łzy lały mi się strumieniami każdego dnia. Pomyślałam, ze coś dzieje się z moimi oczami. Po odstawieniu kremu problem znikł. Wiec zaczęłam stosować go wyłącznie na noc. Po za brakiem efektów ten krem w moim przypadku dobrze nawilżał mi cerę. Pomijając fakt, ze uczula oczy, na twarzy nie zauważyłam, aby pojawiały się zaczerwienienia. Oceniam ten krem tylko i wyłącznie pod względem rezultatów jakie miał mi przynieść. Niestety na mnie nie zadziałał.