Iwostin Krem tłusty

Verry
    7 marca 2014 o 12:11
    Na noc polarną
    Krem poleciła mi farmaceutka, jako świetny krem na zimę. Na dzień... Na ulotce pisało, że nadaje się na trudne warunki atmosferyczne: śnieg i wiatr. Świetnie, tylko... jeżeli mieszkamy na Alasce i trafimy na noc polarną. Nie posiada SPF, nie chroni przed słońcem, a mimo to jest polecany na dzień. Nikt specjalnie nie będzie się smarował kremem, kiedy będzie wychodził wieczorem. Bardziej poprawiam makijaż, niż nakładam wszystko od nowa. Mam cerę suchą i muszę ją dobrze nawilżać. Ten krem w składnie ma na drugim miejscu mineral oil (zachęcam do poczytania na jego temat). Efekt? Daje uczucie pozornego nawilżenia. Zostawia tłusty filtr na twarzy, który się nie wchłania. Na nim może zbierać się kurz i bakterie. Nawilżona cera przy tym kremie to bzdura. Omijać szerokim łukiem.
  • 9 grudnia 2013 o 23:32
    Idealny niezapychający nawilżacz!
    Używam niecały miesiąc, ale już mogę śmiało stwierdzić, że to mój KWC! Kupiłam go po przeczytaniu opinii na wizażu i nie zawiodłam się :) Krem jest niesamowicie tłusty, ale absolutnie nie zapycha. Baaaardzo dobrze nawilża skórę! Używam go tylko na noc ponieważ zostawia naszą skórę mocno błyszczącą, a nocą jest mi to zupełnie obojętne. To co widzę rano to coś czego nie dał mi żaden inny przetestowany w moim życiu krem. Nawilżona, gładka, napięta skóra. Po prostu widać efekty, które co najważniejsze utrzymują się nawet jeśli jedną czy dwie noce zapomnimy się nim posmarować ;) To jest mój absolutny hit i zamierzam go kupować cały czas. Używam tego produktu od: niecałego miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 12 kwietnia 2012 o 10:06
    niezastąpiony
    Niezastapiony kosmetyk. Nie pozostwia tłustego filmu na skórze, szybko się wchłania, rewelacyjnie nawilża. Nawilżenie utrzymuje się przez cały dzień. Bardzo wydajny Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 2 września 2011 o 20:41
    Naprawdę tłusty
    Niezastąpiony kosmetyk, szczególnie dla cer suchych i wrażliwych. Doskonale pielęgnuje i regeneruje; skóra jest po nim miękka i nawilżona. Nie zapycha porów. Nie uczula. Mega wydajny, starcza na długo. Krem jest naprawdę tłusty. Trzeba uważać z jego aplikacją. Słabo się wchłania i pozostawia na twarzy wyraźną warstwę. Ja nie nakładam go nigdy bezpośrednio na skórę, tylko najpierw rozsmarowuję w palcach i wklepuję tyle ile uznam za stosowne. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 16 maja 2011 o 18:35
    Kocham tego tłuścioszka
    Niezastąpiony dla cery suchej której jestem posiadaczką, dodatkowo nie zapycha porów, wchłania się dosyć długo i pozostawia tłustą warstwę na twarzy, ale właśnie tego oczekiwałam od tłustego kremu, używam go na noc, na dzień chyba nie do końca by się nadawał, chociaż kto wie... Posiada w składzie witamine E co jest dodatkowym atutem. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego