Fitomed Płyn z kwiatu pomarańczy do twarzy

• 25 października 2015 o 22:00
    Bardzo go lubię
    Świetnie nadaje się do odświeżenia makijażu (nie powoduje zacieków na makijażu), nawilżeniu skóry. Zapach wyczuwalny jest przez dłuższy czas. Sam płyn dosyć szybko wchłania się przy mojej mieszanej cerze i nie powoduje świecenia skóry. Bardzo polubiłam mgiełkę i używam jej rano, w południe i wieczorem. Skóra wygląda jakby była bardziej odżywiona oraz zauważyłam jakby wydzielała mniej sebum. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Wewo
    10 czerwca 2013 o 8:12
    cudo w buteleczce
    Mam skórę mieszaną w kierunku przetłuszczającej, wrażliwą, delikatną. Żałuję, że fitomed zmienił skład płynu i teraz jest to płyn oczarowy o zapachu pomarańczy, który ma recenzje w innym miejscu na wizażu. Jednak recenzuję starą wersje, bo ostała mi się jeszcze ostatnia butelka. Płyn ma ładny cierpki zapach pomarańczy, jest wydajny, delikatnie nawilża skórę tłustą, zwęża pory i odświeża. Ma świetny skład, same naturalne składniki i ładne opakowanie w stylu retro. Dla mnie płyn jako tonik jest rewelacyjny, lekko nawilża a jednocześnie matuje, skóra nabiera zdrowego koloru po jego użyciu. Na dłuższą metę ogranicza wydzielanie sebum. Polecam skórom przetłuszczającym i mieszanym. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 buteleczki
  • 2 października 2012 o 11:00
    przydatny
    Płyn jest przydatny do porannego odświeżania cery. Nie pozostawia tłustego filmu, łagodzi podrażnienia i tonizuje skórę. Lubię używać go do spryskiwania twarzy w ciągu dnia, bo naprawdę odświeża i utrwala makijaż. Takie stosowaie płynu pozwala na świeży wygląd cały dzień, a to cenny plus :) Nie potrafię określić co myślę o jego zapachu... raz wydaje mi się przyjemny, raz drażniący :D W każdym razie zapach utrzymuje się na skórze. Odejmuję pół gwiazdki za opakowanie. Skład produktu jest zadowalający, rodzimy producent również:) Płynu używam krótko, ale już go polubiłam. Polecam! Używam tego produktu od tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1/5 :D
  • 10 czerwca 2012 o 12:05
    bardzo rzeźki, kojący płyn do twarzy w bardzo dobrej cenie!
    + nawilża i orzeźwia skórę twarzy + koi skórę kiedy jest podrażniona lub bardzo wysuszona + łagodzi zaczerwienienia na skórze + jak tonik ułatwia rozprowadzania i wchłanianie kremów + jako produkt wykończeniowy do makijażu sprawia że makijaż o wykończeniu pudrowym robi się bardziej naturalny + wydajność + cena JEDYNY MINUS , a własćiwie minus nietyle produktu co do opakowania, ponieważ dyfuzor czasem nierównomiernie rozprowadza płyn , dlatego najlepiej przelać go do nnej butelki z atomizerem, lub pryskać z większej odległości.
  • 11 kwietnia 2012 o 13:04
    całkiem fajny
    Zapach nie do konca przypadł mi do gustu bo kojarzy mi się z lekiem wziewnym o nazwie bioparox ;p Natomiast jest to calkiem fajny, wydajny produkt. Używam go codziennie rano i wieczorem zamiast toniku. Fajnie odświeża skórę, dodatkowo oczyszcza. Nie wysusza skóry. Szybko się wchłania. Można również spryskać mgiełką makijaż i jest on dodatkowo odświeżony. Kolejny produkt fitomedu który polubiłam :) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: pod koniec pierwszego