Lirene Dermoprogram Youngy 20+, Krem BB na dzień

• 26 stycznia 2015 o 14:56
    bardzo bardzo bardzo dobry krem BB
    Kupiłam ten krem przypadkiem, w rossmannie w wakacje. Wcześniej byłam rozczarowana kremami BB- miałam jakieś próbki i się "mazały po twarzy" , nic nie dawały, generalnie nie używam kremu do twarzy ani na dzień ani na noc bo nie lubię w związku z czym od BB oczekiwałam czegoś pomiędzy fluidem a kremem ale w stosunku 80%fluid a 20%krem i tu moim zdaniem to znalazłam. na co dzień używam sobie colorstay revlonu a Lirene BB z bambusem w weekendy, na wyjazdach czy właśnie latem kiedy jest upał niesamowity i wszystko płynie;) +zapach +konsystencja- ładnie się smaruje, nie ciągnie się po twarzy +można go szybko rękoma nałożyć, wetrzeć i już +daje ładny równomierny kolor ale bez efektu fluidu czy zacieków +cena ok 15-20 zł w rossmanie +dostępność szkoda tylko że nie jest bardziej trwały ale cóż- nie jest to typowy podkład. jak na BB zdaje egzamin! polecam;) Używam tego produktu od: 7 miesiecy Ilość zużytych opakowań: dwa, drugie w trakcie
  • 4 stycznia 2015 o 15:14
    nie najgorszy
    Plusy: - ładnie stapia się z cerą - nawilża - ładnie się wchłania - bez problemu po chwili można nałożyć podkład czy też puder - wydajny - cena - konsystencja - dość gęsta, ale kremowa przez co bardzo dobrze się rozprowadza - nie pozostawia smug - nie podkreśla suchych skórek - dostępność Minusy: - kolorystyka (chyba jest tylko jeden odcień, ale dość ładnie dopasowuje się do cery) - po kilku godzinach niestety ciemnieje (po około 2h) - dość szybko się ściera (po około 3-4h) - bardzo delikatne krycie - na pewno nie dla osób które mają coś więcej do zakrycia Nie zauważyłam pogorszenia się cery czy też poprawiania jej stanu. Jest to produkt dla młodych dziewczyn, które jeszcze nie chcą używać ciężkich podkładów, albo dla osób o nieskazitelnej cerze, które oczekują od produktu lekkiego nawilżenia na dzień. Używam tego produktu od: od 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 11 grudnia 2014 o 17:26
    Nie jest zły
    Kiedyś używałam kremów BB od garniera i astor ten kupiłam całkiem przypadkiem w tesco w promocji 9,99 za taką cenę uważam ,że nie jest zły ale wiecej bym nie dała gdyż wolałabym już astor. [+] nie jest podkładem +dobrze sie rozprowadza +wydajny +poprawia wygląd skóry Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 grudnia 2014 o 14:07
    Mój ulubiony BB
    Używałam wielu najpopularniejszych kremów BB, ten jest zdecydowanie moim ulubionym! Mam jasną karnację, raczej suchą z niedoskonałościami i dzięki temu kremowi zrezygnowałam z podkładu. Zalety: zapach dobrze kryje skóra jest aksamitna w dotyku nie robi smug rozświetla szybko się wchłania Wady: brak Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    ava_g
    5 października 2014 o 15:08
    W porządku, ale bez szału
    Sama nie wiem, co myśleć o tym kosmetyku. Z jednej strony w porównaniu z kremami BB od Eveline, wypada super. Z drugiej jednak... To nie jest do końca to, o co mi chodziło. Zalety: -odcień, który idealnie stapia się z moją skórą - ładnie ujednolica wygląd buzi - konsystencja - jest łatwy do rozprowadzenia, szybko się wchłania - wygodne opakowanie - niewygórowana cena - nie wysusza, nie podrażnia, nie podkreśla suchych skórek Wady: - kiepsko matuje - notorycznie roluje mi się między brwiami - opakowanie jak dla mnie ma tandetny wygląd, jak dla małej dziewczynki Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego