Oriflame Giordani Gold, Age Defying Radiance Elixir Ujędrniające i rozświetlające serum do twarzy

agateq
    2 października 2015 o 16:40
    kolejny na półkę z napisem "zwykły krem".
    Nieporęczna pipetka, świetliste gadżety w konsystencji, ładny zapach i bardzo przeciętne działanie. Lekko ściąga skórę, napina ją w kilka chwil po aplikacji. Nie odczuwałam nawilżenia ani widocznej poprawy skóry twarzy. Serum nadaje się pod makijaż, nie jest tłuste, więc nie spłynie wraz z podkładem, jednak za tę cenę można znaleźć lepsze kosmetyki. Dla ciekawskich Wizażanek, warto wypróbować. Używam tego produktu od: 3 m-cy. Ilość zużytych opakowań: jedna buteleczka.
  • 6 stycznia 2015 o 17:58
    dość dobry
    Eliksir ma ładny, delikatny "zapach luksusu". Drobinki są dość duże, twarz po nim jest gładka, formuła jest lejąca się bardzo rzadka a mechanizm nakładania czyli zakraplacz to rewelacyjne rozwiązanie. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: jedno, w trakcie drugiego
  • 17 grudnia 2014 o 13:30
    godne polcenia
    Kupiłam je z ciekawości. A,że cena była atrakcyjna, to się skusiłam. Spokojnie mogę je polecić do użytku codziennego na noc. Serum ma lekko lepką konsystencję. Z tego względu lepiej stosować je wieczorami. Fajnie rozświetla cerę. Faktycznie twarz wygląda na bardziej wypoczętą. Czy ujędrnia? Ja osobiście nie zauważyłam... Dobrze nawilża, jest delikatne dla skóry twarzy i ładnie pachnie. Super opakowanie. Wciąga się miarkę serum w rurkę. Używam tego produktu od: ok. 4 miesięcy, ale codziennie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
    nnatkaa
    24 czerwca 2014 o 12:56
    Lubię
    Używam go latem, bo moja skóra ma skłonności do świecenia się, a po tak lekkim serum nic się takiego nie dzieje. + fajna, lekka konsystencja + szybko się wchłania + rozświetla cerę (ale nie nabłyszcza, tych drobinek które są w serum w ogóle nie widać) + nawilża - mało wydajny, trzeba go nałożyć dosyć sporo, żeby pokryć całą twarz - w cenie regularnej nigdy bym go nie kupiła. Udało mi się zamówić kosmetyk na allegro za 15,90 Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 22 marca 2014 o 16:50
    Wypoczęta buzia i promienny wygląd.
    Serum Oriflame dostałam w prezencie. Kosmetyk zamknięty jest w szklanej buteleczce z gumową pipetką. Konsystencja rzadka, kosmetyk bardzo wydajny. Wystarczy jedna kropelka na całą twarz. Serum posiada delikatne drobinki, które w naturalny sposób rozświetlają twarz. Buzia jest napięta i świeża. Sprawdzałam na kacu po nocnym szaleństwie i bardzo mi to serum pomogło. Posiada subtelny zapach. Można je stosować samodzielnie oraz pod krem. Moim zdaniem prodkt doskonale nadaje się na wieczorne wyjście, po męczącym dniu, zatrze wtedy ślady zmęczenia. Można także stosować na drugi dzień po imprezie, zamaskuje wtedy kaca i nieprzespaną noc. Osobiście stosuję serum kiedy mi się przypomni, że je mam. Polecam szczerze, świetny produkt dający widoczne rezultaty. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej buteleczki.