M.A.C. Pro Eye Makeup Remover Płyn do demakijażu oczu

ivva1
    22 października 2019 o 10:32
    Nie za tę cenę.
    Dostałam miniaturę tego produktu do zakupów. Miniaturę 6 ml zużyłam w tydzień. Płyn bez problemu usuwał makijaż z oczu , nie szczypał nie podrażniał. Wystarczyło przytrzymać wacik ok 10 s i przetrzeć delikatnie , a makijaz bez problemu schodził z oka . Formuła nie była tłusta, więc nie było problemu tłustego oka. Płyn nie przesuszał okolicy oczu.. Pełnowymiarowe opakowanie 100 ml kosztuje ok 100 zł czyli całkiem sporo. Fakt , powinien wystarczyć na ok 3 miesiące, ale za 100 zł można mieć kilka litrów bardzo dobrych płynów micelarnych, którymi zmyjemy nie tylko makijaż z oczu, ale także z całej twarzy. Podsumowując: Produkt ok, ale cena skutecznie odstrasza os zakupu pełnowymiarowego produktu.
    a ga ta
    13 sierpnia 2017 o 21:22
    średni
    Używa od:próbka
    Dostałam miniaturkę do zamówienia. Cóż, płyn, jak płyn. Zmywa ale nie radzi sobie z bazą pod cienie(również MAC) Jest dużo wiele lepszych płynów do demakijażu(np. drogeryjnych), które są sporo tańsze. Nie kupiłabym pełnowartościowego produktu-nie warto...
  • 11 kwietnia 2017 o 15:09
    Konkretny.
    Bardzo dobry płyn do demakijażu. Plusy: -nie podrażnia oczu, -dobrze usuwa makijaż oczu - nawet wodoodporny, -nie szczypie, -jest wydajny, -ma fajne opakowanie. Minusy: -no cóż... cena. Mimo iż produkt jest bardzo fajny, raczej więcej go nie kupię, bo taki sam efekt można mieć za dużo mniejszą kwotę. Jeśli ktoś ma nieograniczony budżet, to warto.
    Corii
    19 czerwca 2013 o 9:38
    Bardzo fajny!
    Skusiłam się macowy zmywak do oczu, ponieważ raz, ze chciałam potestować coś innego niż używam, a dwa, ze nie jest to dwufazówka, wiec nie tłuści oka, co mnie szczególnie znęciło. I w sumie jestem zadowolona. Mimo, że trzeba trzymać długo wacik przy oku, nim rozpuści tusz to jednak zmywak jest bardzo fajny, bo nie powoduje, jak dwófazówki zamglenia oka po demakijażu. Plusem jest to, ze nie podrażnia oczu. Jednak za taka cenę powinien być trochę skuteczniejszy. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno