Alterra 6 in 1 Beauty Balm Krem BB 6 w 1

• 11 stycznia 2018 o 10:10
    Trzeba trafić z kolorem
    Krem występuje w 3 wersjach kolorystycznych. Ja wybrałam najjaśniejszy i okazał się niedobry. Po za kolorem jest po prostu przyzwoitym kremem BB. Dobrze nawilża, lekko matuje i wyrównuje koloryty skóry. Bez większych efektów wow. Jeśli zależy wam na składzie to polecam, jeśli na efektach to radzę znaleźć coś innego
    Zalety:
    • Skład
    • Dobre nawilżanie
    • Dobre matowienia
    • Średnie krycie
    Wady:
    • Bez większego szału
  • 6 października 2017 o 18:10
    Naprawde sympatyczny
    Niedawno kupiłam ten BB krem w pomocyjnej cenie i nie żaluję. Działa trochę jak lekko kryjacy krem o bardzo dobrym dla cery składzie. Po całym dniu nie mam uczucia,że moja cera jest ściągnieta lub sucha albo wrecz odwrotnie-przetluszczona. Dzięki naturalnemu shea butter zabezpiecza buźke przed promieniami UV. Myślę,że produkt idealnie sie sprawdzi jesienią.
    Zalety:
    • Cudowny skład
    • Niska cena
    • lekka konsystencja
    • matuje
    • odżywia
    • chroni przed UV
    Wady:
    INES777
    20 listopada 2015 o 14:42
    dobry skład, ale niestety rezultat marny
    Zalety: - przyzwoity skład - niska cena - mam wrażliwą , skłonną do atopii skórę, produkt nie wywołuje u mnie podrażnień - skóra jest miękka , nawilżona Wady: - mała gama kolorów do wyboru - niestety produkt nie dla mnie, po użyciu tego produktu cała twarz świeci się jak wysmarowana olejem - nie ukrywa żadnych niedoskonałości, mankamentów skóry, wręcz przeciwnie, uwydatnia je Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 31 lipca 2015 o 6:01
    Dla mnie masakra
    Kupiłam ten krem w niemieckim Rossmanie. Zachęciło mnie ładne opakownie i to, że bardzo lubię kosmetyki Alterry, które pomimo niskiej ceny mają dobrą jakość i jak do tej pory wszystkie bardzo mi pasowaly niezależnie, czy przeznaczone były do włosów, czy do ciała. Z niecierpliwością czekałam na zdenkowanie poprzedniego BB Garnier, którego używałam wcześniej, a który bardzo mi się już znudził.....I po pierwszym użyciu kompletna porażka. Krem ma dobrą konsystencję, taką miękką, jak lubię i za to pół gwiazdki, ładny kolor...dopóki nie nałozy sie go na twarz. Od razu zmienia kolor na biały, na twarzy powstaje biała maska, dla kogoś z ciemna cerą, jak ja, nie do przyjęcia....Liczyłam, że sie może utleni na skórze i przyciemni, nic z tych rzeczy, lekko sie wchłonął, co tez nie do końca, bo z wchłonięciem sie też miał problem,nie zmieniając przy tym koloru...Szok, próbowałam na to, po lekkim wchłonięciu, nałozyć podkład, za każdym razem niesamowicie się rolował, nie pozwalając na normalny makijaż. Dawałam mu szansę kilka razy, bo nie miałam pomysłu jak go zużyć, za każdym razem to samo, w końcu nie majac na niego pomysłu, ani siły do porannej walki z nim krem wylądował w koszu na śmieci. Najgorszy krem typu BB jakikolwiek posiadałam, zupełnie nie dla mnie. Plusy: dobra kosystencja i na tym koniec minusy: Wszystko oprócz konsystencji i ładnego opakowania, dla mnie ten krem to same minusy Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 grudnia 2014 o 16:07
    Calkiem dobry.
    Dla milosniczek naturalnego wygladu! Przede wszystkim podoba mi sie jego sklad, stosujac go mam wrazenie, ze nie klade na buzie szkodliwego tynku, tylko pielegnujacy krem, pelen pozytecznych skladnikow. Zalety: + bardzo dobry sklad + naturalny wyglad skory (brak efektu tynku na twarzy) + niska cena +wlasciwosci pielegnujace Wady: - swiecenie sie skory - tylko 2 kolory do wyboru - dla mnie jasny jest zbyt jasny a ciemny ma dziwny, rozowawy odcien. Uzywam mieszanki obu kolorow ale i tak cos nie gra. Ogolnie - bardzo dobry kosmetyk za niska cene. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: uzywam mieszanki odcienia jasnego i ciemnago (2 opakowania)