Vichy Nutriextra, Hulie Extraordinaire Zmysłowy olejek odżywczy

Vichy Nutriextra Olejek Odżywczy do skóry suchej 125ml

• 3 grudnia 2014 o 23:44
    Wiele sprzeczności.
    Olejek ma bardzo przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na skórze. Idealnie nawilża, choc mógłby mniej natłuszczac :) Przez to włosy suchce są obiążone,natomiast idealnie sprawdza się przy olejowaniu włosów "na noc", w celu odżywienia ich. Dobry w okresie letnim w celu natłuszczeniu suchego od słońca ciała po opalaniu. W zimę natomiast nie sprawdza się, przez długie wchłanianie i pozostawienie tłustego filmu na ubraniach. Plus za skład, minus za cenę. Plus za bardzo poręczne i praktyczne opakowanie, co wg mnie jest największą zaletą produktu. Idealny podczas podróży. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Kalissa
    22 sierpnia 2013 o 16:40
    Nie jest mi do niczegopotrzebny...
    Lubię kosmetyki Vichy, mam do nich zaufanie, więc chętnie sięgnęłam po ten olejek, mimo jego powalającej ceny... Niestety się zawiodłam. Olejek ma bardzo ograniczone zastosowanie. Do twarzy jest zbyt tłusty i ciężki, włosy są po nim zlepione jak po użyciu zwykłego oleju spożywczego. Jako tako sprawdza się do ciała, ale też nie jako podstawowa pielęgnacja, bo praktycznie nie nawilża, a natłuszcza niewystarczająco. Plusem jest właściwie tylko bardzo przyjemny, wakacyjny zapach oraz fakt, że po jego użyciu opalona skóra ładnie połyskuje. Ach, i jeszcze wydajność, któej nie można nic zarzucić oraz dość praktyczne opakowanie. Używam tego produktu od: 2-3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ok. 1/3 buteleczki
    Anias3
    9 lipca 2013 o 15:49
    Genialny
    Co prawda używam od niedawna, ale mogę śmiało powiedzieć, że jest rewelacyjny +kompleks przeróżnych olejów +natłuszcza suchą skórę na łokciach, kolanach +pelęgnuje skórę na szyji i dekoldzie +fajny do twarzy jako serum na noc +nie przetłuszcza skóry +po rozsmarowaniu szybko się wchłania +zapach dość intensywny na początku, ale po krótkim czasie trochę łagodnieje co współgra z perfumami + nie obciąża włosów, na końcówki w lato idealny +butelka ze sprejem, plastikowa, poręczna +duży komfort w używaniu +można go używać wszędzie na plaży, na wieczór, na dzień +skóra prezentuje się zdrowo i ma super zabezpieczenie +wydajny, stosuje codziennie przez miesiąc i mało co ubyło -niestety cena ale jest bardzo wydajny