Avon Care, 3 in 1 Oil Control Cleanser, Toner and Moisturiser Żel 3 w 1 z wyciągiem z echinacei i kiełków pszenicy

errola
    4 listopada 2016 o 21:23
    Takie nie wiadomo co
    Sama nie wiem, czy wogóle działa. Nie czułam jakiegoś specjalnego oczyszczenia. Na pewno z makijażem oczu nie radził sobie zbytnio. Wyglądało to raczej na rozmazanie niż rzeczywiste zmycie. Bardzo delikatny w działaniu. Konsystencja jest dosyć gęsta, mleczna, niecodzienna jak dla mnie. Zupełnie się nie pieni na twarzy, co początkowo bardzo mi się nie podobało, a później się przyzwyczaiłam. Nic specjalnego.
    U konsultantki
  • 20 września 2016 o 22:34
    Taki sobie.
    Żel 3 w 1 do cery mieszanej i tłustej to nie jest produkt do oczyszczania, który uwielbiam, ale ostatecznie się nadaje. Zalety: + wygodne opakowanie + niska cena + ładny zapach + wydajność + oczyszcza cerę i jej nie wysusza. Produkt teoretycznie nie ma większych wad, ale nie oczyszcza tak dobrze jak inne produkty, które są dostępne na rynku i mam wrażenie, że przy dłuższym stosowaniu zatyka pory.
    U konsultantki
    emesia
    10 września 2015 o 22:27
    nic nie robi, nie wiadomo, czy myje
    To produkt, zdaje się, zrobiony z niczego w celu nie wiadomo jakim. Niby żel, a ma konsystencję płynnego mleczka. Używam go na zmianę z tonikiem i pastą przeciw zaskórnikom z Ziaji, zatem jest to specyfik na dni "gorze", niewymagające dogłębnego doczyszczenia. Służy bardziej przeplukaniu, ale żeby aż tak miał właściwości wody to bez przesady. [+] solidne opakowanie, w moim odczuciu bardzo wygodne jednocześnie, nic nie wycieka, można wykorzystać produkt do samego końca, a ta "tubka" może się przydać do innych rzeczy, nie trzeba wyrzucać [+] używane 4x w tygodniu starcza na ponad rok [+] przy takiej wydajności cena jest ok [-] pachnie tragicznie, na szczęście nie osiada się na skórzy [-] nieważne, ile produktu użyję na skórę - mam wrażenie, że styka się ze skórą, ale nic z nią nie robi, po spłukaniu nic się w poziomie jej czystości nie zmienia [-] konsystencja niewygodna przy używaniu, bo nie doczepia się do brudu [-] żadnych wartości czyszczących ani pielęgnacyjnych: produkt żyje swoim życiem i bimba na skórę, a dodam, że moja skóra jest w wyjątkowo nieproblematycznym stanie, raczej normalna, bywa przesuszona na nosie lub odrobinę przetłuszczona [-] wysusza skórę i czyni ją nieprzyjemną w dotyku: po użyciu konieczne jest nałożenie dużej ilości kremu natłuszczającego, żeby to jakoś skorygować Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1/4 pierwszego
  • 2 lipca 2015 o 11:43
    Dobry
    Bardzo mi nawilżał twarz i oczyszczał,ładny zapach,nie podrażniał,tani ok.7 zł,Używałam go rano,ale czasem musiałam dodatkowo nawilżyć twarz kremem. Plusy: -tani -ładny zapach Minusy: -nie zawsze nawilżał twarz(co najwyżej w pierwszej chwili) -jednak to nie było to czego ja oczekiwałam do końca Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 4 czerwca 2015 o 21:47
    Miłe uczucie oczyszczenia
    Udało mi się kupić ten żel za 4 zł. Dobrze oczyszcza i zostawia skórę matową. Bardzo podoba mi się ten efekt. Nie zauważyłam kolosalnej różnicy nawilżenia. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1