Dabur Gulabari Nawilżający krem do twarzy

suzeta
    13 marca 2015 o 17:12
    Super kremik 😊
    Ostatnio mam fazę na kosmetyki Dabur. Próbuję i testuję i praktycznie ze wszystkich jestem mega zadowolona , z tego kremu również. Krem ma śliczny różany zapach i kolor. Zapach jest naprawdę delikatny i przyjemny dla nosa. Cera po użyciu kremu jest promienna, rozświetlona i mięciutka. Mam cerę tłustą mimo to krem szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu i uczucia lepkości. Świetnie sprawuje się też pod makijaż. Używam go drugi miesiąc i moja cera wygląda cudownie: jest dobrze nawilżona, rozpromieniona bez ani jednego pryszcza. Od kąd go używam nie pamiętam kiedy miałam na twarzy jakaś nie miłą niespodziankę. Krem jest bardzo wydajny, wystarczy odrobina aby nakremować całą buzię a reszczę wklepać w dłonie. Polecam wypróbować mimo iż jedyna dostępność to internet i allegro.
  • 12 lipca 2013 o 18:51
    Znakomity
    Moim zdaniem nie ma lepszego kremu niż Gulabari. Ma puszystą konsystencję, dobrze się wchłania a na dodatek przecudnie pachnie płatkami róż. Dodatkowo idealnie nawilża cerę i sprawia, ze staje się ona mięciutka i elastyczna w dotyku. Doskonały do stosowania razem z woda różaną tej samej firmy. Krem kupiłam na Allegro a teraz już go nigdzie nie ma. Jeśli ktoś ma jakieś namiary na sklep, gdzie go dostanę to proszę o info na prv :) Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 całe