Manhattan Intense Effect Duo Eyeshadow Podwójny cień do powiek

• 2 sierpnia 2017 o 22:36
    Nie polecam
    Posiadam podwójny cień ze zdjęcia na dole po lewej stronie ( brązowo- złoty). Cień wygląda bardzo ładnie na powiece, jednak strasznie osypuje się zarówno podczas aplikacji jak i po nałożeniu. Cena z pewnością nie adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • paleta kolorów
    Wady:
    • produkt osypuje się podczas nakładania i po nałożeniu
    • zbyt wysoka cena nieadekwatna do jakości produktu
  • 5 listopada 2015 o 23:17
    Genialne cienie
    Mam kilka tych cieni m.in. 01 POLKA PUPPET 02 Prima Ballerina (GENIALNIE WYGLĄDA !!!) 03 MARY MARIONETTE i inne :) Plusy: - piękna kolorystyka! - super do siebie pasują! - łatwo się rozprowadzają - da się je tanio kupić na Allegro :) - razem z bazą utrzymują się baaaardzo długo w idealnym stanie - nie zbierają się w załamaniu powieki - nie osypują się Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie kilku opakowań
    agateq
    19 grudnia 2014 o 19:48
    godne uwagi, ale nie do przecenienia.
    Zazwyczaj jestem wierna cieniom marki Sensique, jednak swego czasu postanowiłam zrobić wyjątek od mojej reguły i zaryzykować z inną - wydawałoby się - bardziej renomowaną firmą kosmetyczną. Czy ten deal się udał? Połowicznie. Mam dwa marmurkowe zestawy. Różowy i złoty. Jeden i drugi jest na swój sposób interesujący, szczególnie podoba mi się właśnie ta marmurkowa kombinacja, która nadaje ciekawy kolor powiekom. Cienie aplikowane na bazę utrzymują się bez zarzutu wiele godzin. Nie wiem, czy byłabym skłonna kupić je ponownie. Nie zachwyciły mnie aż tak. Używam tego produktu od: 4 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwu.
    Hiyori
    1 listopada 2014 o 19:10
    Raczej nie
    Mam 670/55 D (fiolet róż) i 96 N ( te miały być brzoskwiniowe). Kolory są intensywne, barbiowe ( z jaśniejszej części). Ciemniejsza strona jest mglista bez wyrazu i bez koloru, na powiekach w ogóle nie przypomina odcienia z opakowania. Zmieszane nie wyglądają lepiej, powiedziałabym, że jeszcze gorzej. Jaśniejsza część jest intensywnie napigmentowa, ciemniejsza słabo. O dziwo nie osypują się podczas nakładania ani w trakcie dnia, nie załamują w powiece itp. Ogólnie jakościowo są dobre. Używam tego produktu od: pare miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch
    svndrv
    30 sierpnia 2014 o 21:35
    Jestem na tak!
    Wybrałam kolor 29W/11A Latte Me Too - jeden cień jest w kolorze jasnego beżu ze złotą teksturą, a drugi w kolorze starego złota. Jasnego używam rzadko z racji tego, iż rozsypuje się dosyć szybko i kruszy za to złoty jest rewelacją. Wygląda przepięknie na oku, taki smoky eye idealny na randkę lub wyjście! Konsystencja jest jedwabista, dzięki czemu łatwo rozprowadza się po powiece. Naprawdę polecam szczególnie osobom początkującym z cieniowaniem oczu, gdyż tym produktem zrobicie to bardzo w łatwy i przyjemny sposób! :) Używam tego produktu od: około rok Ilość zużytych opakowań: jedno