Avon Advance Techniques Colour Protection, Colour Reviving Shampoo for Colour-Treated Hair (Szampon ożywiający kolor)

• 21 sierpnia 2011 o 21:02
    słaby
    słaby szampon +cena +wydajność +zapach +włosy po nim się błyszczą -nie pomaga w utrzymaniu koloru -dostałam po nim łupieżu -nie odżywia -plącze włosy Używam tego produktu od: używałam miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
  • 12 stycznia 2011 o 15:45
    Może być
    Zapach jest taki szamponowy, ale nie przeszkadza mi to. Włosy po nim mi się błyszczą jak nigdy, nawet mój chłopak zauważył różnicę. Czy chroni kolor? A tak sobie. Plus za to, że o ile wcześnie myłam włosy codziennie, to odkąd zaczęłam używać tego szamponu mogłam myć włosy co drugi dzień, bo nie traciły tak szybko świeżości. Co mi się w nim nie podoba? Słabo się pieni i wydaje mi się mało wydajny. Może jak będzie kiedyś w promocji, to go kupię, a tak to wolę poszukać czegoś lepszego. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, małe
  • 23 października 2009 o 19:05
    Bez rewelacji :/
    myję nim włosy codziennie jednak nie zauważyłam poprawy kondycji moich włosów, chociaż używam go razem z odżywką z tej samej serii ;/ Jeszcze jeden minus za to, że nie zauważyłam wspomnianej ochrony koloru, a szkoda bo moje pasemka szybko robią sie żółte:/ Osobiście odradzam..Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie 1
  • 17 października 2009 o 1:37
    bardzo zly szampon
    kupilam ten szampon tylko dlatego, ze byl w promocji za 1 funta placze wlosy, bardzo brzydko pachnie, po myciu wygladaja one zle, zle sie rozczesuja, pusza sie nie polecam nikomu Używam tego produktu od: uzylam 5 razy Ilość zużytych opakowań: troche z 1 opakowania
  • 14 sierpnia 2009 o 12:55
    średni
    Kiedyś bawiłam się w bycie konsultantką avonu i zamawiałam sobie ten szampon(tylko ja,żadna z moich klientek).Ogolnie to taki zwykly,dobrze się pieniący szampon.Napewno nie wpływa na włosy szczególnie dobroczynnie. Narazie nie będę go kupowała,bo szukam jakiegoś regenerującego i wzmacniającego do moich farbowanych na blond włosków,a ten szampon napewno mi tego nie zapewni. Dla farbowanych,ale w miarę zdrowych włosów będzie ok. Używam tego produktu od:1 rok Ilość zużytych opakowań:wiele