Organique Dead Sea Mud Błoto z Morza Martwego

• 31 marca 2015 o 19:57
    Niweluje trądzik
    Szczypie, nieładnie pachnie, brudzi... ale działa! Szybka maseczka kilka razy w tygodniu leczy stany zapalne i zapobiega powstawaniu nowych niespodzianek :) Błoto nakładam pędzelkiem do maseczek, czasem w połączeniu z olejkiem z drzewka herbacianego. Ciężko wytrzymać dłużej niż 5 min bo bardzo piecze - oszczędność czasu. Po zmyciu można się wystraszyć bo skóra jest czerwona jak rak. Jednak czerwień szybko znika, a jeszcze szybciej po użyciu serum z koziego mleka. Na szczęście już po jednym użyciu widać różnicę. Pory zwężone, rano skóra bez zaognionych miejsc, niedoskonałości się goją. Polecam spróbować! Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opaowanie 100 ml produktu na wagę
  • 25 marca 2015 o 19:25
    Dobry detoksykant
    Na razie 4 gwiazdki, bo dłuższą kurację zaczynam w kwietniu. Produkt oceniam jako dobry, stosowałam na uda oraz pośladki w celu zniwelowania cellulitu. + dobrze detoksykuje, po użyciu (z folią spożywczą) skóra jest "czystsza", jędrniejsza, czuję, że trochę tych toksyn ubyło, + wygodne w stosowaniu, + naturalny produkt, + mam nadzieję, że z serum kawowym i aktywnością fizyczną da radę z cellulitem :), + można kupić na wagę. Na minus tylko wydajność, jednak trochę tego mazidła trzeba nałożyć na ciało. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 30 listopada 2014 o 14:20
    Nie poprawił stanu mojej skóry.
    Napaliłam się na zakup błota z morza martwego, naczytałam o leczniczych właściwościach i postanowiłam kupić błoto firmy Organique. Stosowałam je nakładając na 5 minut oraz na 20. + relaksuje (po nałożeniu na ciało - wyciąga zmęczenie) + naturalny kosmetyk + zapach (soli morskiej-uwielbiam zapach morza) + bardzo wydajny produkt - nie leczy trądziku - nie usuwa zaskórników - nie ma działania antycellulitowego Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pół opakowania
  • 18 lutego 2014 o 12:16
    nieprzyjemne błoto ...ale działa!
    Błoto stosowałam jedynie do twarzy i muszę od razu zaznaczyć, że działa rewelacyjnie. Jest to skuteczna maska, która pomaga oczyścić skórę. Daje niesamowite efekty jeśli chodzi o wygładzenie, regenerację, pozbycie się zaskórników z cery. Aż sama nie wierzyłam, gdy zobaczyłam efekt oczyszczonej skóry. Opakowanie jest bardzo wydajne, nie wiem jak z rozprowadzaniem po innych częściach ciała, natomiast jeśli chodzi o twarz, to wystarczy naprawdę niewielka ilość, aby pokryć dobrze całą cerę. Jest to kosmetyk, który jest wyjątkowo nieprzyjemny w użyciu, aczkolwiek ja jestem w stanie się poświęcić i przemęczyć, ponieważ efekt jest widoczny od razu, po pierwszy zastosowaniu. Cena ok, myślę, ze warto kupić i wypróbować! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    gidran
    12 lutego 2014 o 9:26
    Mistrz!
    Błoto jest wstrętne, wygląda brzydko, nie pachnie ładnie, brudzi, paskudzi, jak to błoto... Ale to co robi ze skórą to jest magia. Ja używam na twarz w sytuacjach kryzysowych. Nakładam na strefę T: troszkę mrowi, ale da się przeżyć (w końcu to sól). Po zmyciu skóra jest oczyszczona, ukojona, wszelkie wypryski znikają bez śladu, no cud, miód. I tak teraz miotam się między uroczymi azjatyckimi wynalazkami i naturalnymi miksturami, a jak już przesadzę i zrobię sobie krzywdę sięgam po tego błotnistego brzydala, który wszystko naprawi. Cena i wydajność to już w ogóle majstersztyk. Zostałabym tylko przy nim, ale ciekawość innych cudownych, wszystkorobiących, pięknie pachnących i uroczo opakowanych produktów na razie mi na to nie pozwala. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: wciąż jedno