Ziaja HerbikaPlant, Krem pod oczy z bławatkiem

• 18 marca 2015 o 17:30
    jest ok, ale bez rewelacji
    Krem jest ok., ale dopiero po 3 tyg zauważyłam, aby cokolwiek rozjaśnił na buzi. Wchłania się dosyć długo na mojej cerze, a makijaż utrzymuje się przez niego krócej, bo skóra szybko się przetłuszcza. Teraz używam go już tylko na noc i mogę powiedzieć, że efekt jest widoczny, ale w bardzo niewielkim stopniu, dlatego daję 3-ójkę \\n \\nNa plus oceniam wydajność, cenę i wygodne opakowanie. \\n
    Miuymi
    26 grudnia 2014 o 18:38
    dobry
    Delikatnie rozjaśnia cienie, ale naprawdę bardzo delikatnie. Ładnie nawilża skórę pod oczami i ma ciekawy skład, który myślę że na dłuższą metę da skórze to czego potrzebuje. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 6 czerwca 2014 o 14:29
    Fajny
    pojemność 15ml, cena około 7zł. Wielkim plusem jest to, że krem nie powoduje łzawienia, szczypania, pieczenia oczu, czyli jednym słowem krem nie podrażnia w żaden sposób oczu. Dobrze nawilża, natomiast ja nie mam jakiś wielkich problemów z brakiem nawilżenia w tej części twarzy. Nie mam też problemów z zasinieniami, więc pod tym względem nie mogę się wypowiedzieć. Bardzo wydajny, w miarę szybko się wchłania. Ogólni za tą cenę bardzo fajny krem i polecam wypróbowania :) Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 4 maja 2014 o 11:56
    dobrze nawilża i nic więcej
    Zakupiłam ten krem zachęcona obietnicami producenta, że rozjaśnia cienie pod oczami. W tej kwestii niestety zawiodłam się. Co prawda nie mam z tym dużego problemu, ale przy pracy na 3 zmiany zdarza mi się spać mniej niż 7 godzin na dobę i wtedy cienie i opuchnięcia są normą. Trzymany w lodówce trochę zmniejsza opuchnięcia, ale to raczej kwestia zimna niż działania kremu. Dobrze nawilża, nie podrażnia oczu ani skóry wokół nich. Zanim się całkowicie wchłonie trzeba chwilę odczekać. Jest bardzo wydajny i tani jak barszcz. Mimo tych zalet oceniam go według tego, co obiecuje producent, więc tylko dostaje dwie i pół gwiazdki. Używam tego produktu od: ponad 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 12 lutego 2014 o 18:11
    Szału nie ma
    Z działań wymienionych przez producenta zauważyłam tylko lekkie rozjaśnienie i to po nałożeniu grubszej warstwy. +cena +nawilżenie +opakowanie +zapach -słabe rozjaśnianie Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: jedno