NOWOŚĆ W FORMULARZU DODAWANIA RECENZJI ! SPRAWDŹ!

Planeta Organica Szampon do włosów na bazie oliwy toskańskiej

• 5 września 2018 o 11:08
    Faworyt
    To już moje drugie opakowanie tego szamponu, z którego jestem naprawdę zadowolona. Doradziła mi go pani w drogerii, kiedy powiedziałam jej, ze poszukuję szamponu łagodnego po keratynowym prostowaniu (ważne, żeby był bez soli!). Miałam pewne obawy, ale szybko się do niego przekonałam. Skład to główna zaleta tego produktu, dobrze się pieni, przyjemnie pachnie. Poza tym moje włosy są wreszcie w dobrej kondycji - nie puszą, są odpowiednio nawilżone - po prostu są zdrowsze. Absolutny faworyt.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
  • 11 sierpnia 2017 o 10:28
    Całkiem niezły
    Szampon całkiem dobry - ładnie się pieni, dobrze zmywa oleje, ma przyjemny zapach. W porównaniu ze swoim odpowiednikiem z syberyjskiego cedru - dla mnie - znacznie lepszy. Włosy po nim mam miękkie. Spotkałam się z opiniami, że włosy po nim ciężko się rozczesuje - w moim przypadku jakiegokolwiek szamponu bym nie użyła i tam mam splątane włosy i muszę użyć odżywki, więc dla mnie ta sprawa jest niezauważalna. Z pewnością powrócę do tego szamponu bo jestem zadowolona
    Zalety:
    • miękkie włosy
    • skład (bez SLS)
    • dobrze się pieni
    errola
    1 lutego 2017 o 14:37
    jestem na nie
    Zalety: + przyjemny, delikatny zapach Wady: - niesamowicie plątał mi włosy, więc konieczna jest odżywka - jest to raczej szampon oczyszczający, dosyć mocny dla moich włosów niż nawilżający - przyspieszał przetłuszczanie włosów - włosy są sztywne, nieprzyjemne w dotyku - zupełnie się u mnie nie sprawdził
    roseb
    26 lipca 2016 o 15:16
    Dobry
    Szampon przyjemny podobnie jak pozostałe z tej serii. Dobrze się pieni, skład też na plus, nie wysusza, włosy są miękkie ale wciąż się puszą- jednk żaden szampon nie poradzi sobie z tym w przypadaku kręconowłosych. Z pewnością wciąż będę szukała ideału ale do tego wrócę.
    Meridi
    16 stycznia 2016 o 22:17
    Nietrafiony
    Po przetestowaniu wersji z olejem łopianowym sięgnęłam po szampon oliwny. Mam problem z przetłuszczającymi włosami, które muszę myć niemal codziennie. Skutkuje to w połączeniu z twardą wodą przesuszonymi i szorstkimi włosami. Kosmetyk ma średnio gęstą konsystencję, łatwo się rozprowadza i nie spływa z dłoni. Kolor ma jasno żółty, zapach kwiatowo-nektarowy, delikatny. Po pierwszych użyciach ucieszyłam się bo włosy w miarę nawilżone i ładne, w ciągu dalszego używania stały się suche i nieładne (choć było trochę lepiej niż przy szamponie łopianowym). +łagodny, naturalny skład +zmywa oleje +dobrze się pieni, wydajny +niska cena -wysusza włosy -nadaje szorstkość -plącze Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1x350ml, niecałe