Dove Summer Glow + Soft Shimmer Samoopalający balsam do ciała do ciemnej karnacji z rozświetlającymi drobinkami

Dove Summer glow Soft shimmer Balsam delikatnie opalizujacy dla ciemnej karnacji 250 ml

• 6 października 2015 o 13:41
    Mój ulubieniec
    Balsamów brązujących używam od lat- praktycznie przez cały rok- latem gdy nierównomiernie jestem opalona a zimą głównie na szyję i dekolt . Użyłam masę różnych balsamów ale ten jest moim hitem-fajne się rozprowadza i daje piękny kolor delikatnej opalenizny. Stosuję go raz na tydzień i w zupełności mi wystarcza, następnie peeling i od nowa to samo. Najbardziej w nim lubię to, że nie śmierdzi jak inne balsamy- fakt zawsze po paru godzinach od nałożenia balsamu biorę prysznic bo mimo wszystko każdy balsam brązujący ma w sobie ten zapach , którego ja nie lubię ale nie jest on tak duszący jak w przypadku innych. Jeśli chodzi o cenę to bardzo przystępna w promocji ok 14 zł w rosmann, ja 2 tyg temu zakupiłam go za 11 zł w super pharm :) Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: 4 pełne
  • 9 sierpnia 2015 o 11:15
    Bardzo dobry produkt
    Jestem bardzo zadowolona z tego balsamu. Kupiłam go z myślą przedłużenia swojej opalenizny. Obawiałam się na początku drobinek rozświetlających jednak moje obawy były bezzasadne. Drobinki delikatnie rozświetlają skórę oraz podkreślają opaleniznę. Balsam bardzo dobrze nawilża skórę, nie pozostawia smug jak się zdarza przy innych balsamach brązujących. Ma bardzo fajną konsystencję, jest gęsty ale bardzo dobrze się rozprowadza. Polecam. Używam tego produktu od: Około miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno w trakcie
  • 5 listopada 2014 o 12:31
    Bardzo dobry
    Gdy mam potrzebę wyrównania mojej naturalnej opalenizny latem, bądź delikatnego opalenia się chłodniejszą porą, sięgam po ten krem. U mnie daje efekt naturalnej opalenizny. Mam jasną karnację, ale ten okazał się lepszy od swojego odpowiednika dedykowanego dla skóry jasnej. Tamten dawał żółty odcień, a ten daje efekt zbrązowienia. Konsystencja jest bardzo gęsta, ale rozgrzany w dłoniach krem dobrze się rozprowadza. Zdecydowanie trzeba poczekać aż się wchłonie. Pozostawia dosyć ciężki, ale ciekawy zapach (na pewno nie nieprzyjemny). Podobno może uczulać, więc warto wcześniej przetestować go na fragmencie skóry. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    tinka06
    2 października 2014 o 12:21
    Dotyk słońca
    Uwielbiam ten balsam. Mam jasną karnację, ale używam balsamu do ciemnej - dlatego, że daje mocniejsze efekty i ładniejszy kolor (Używałam kiedyś tego samego balsamu do jasnej karnacji i był beznadziejny). PLUSY: Balsam ma fajną konsystencję i szybko się wchłania,dobrze nawilża, szybko też widać efekt. Drobinki ładnie rozświetlają skórę. Balsam też nie zostawia smug ( jeżeli dobrze się rozprowadzi na skórze). Dzięki niemu szybko mogę uzyskać ładny kolor opalenizny. MINUSY: Jedynym minusem jest zapach po kilku godzinach od zastosowania. Może nie jest zbyt intensywny, ale mnie drażni. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 1, teraz używam drugiego
    SuenaJ
    27 lipca 2014 o 13:19
    Schodzi nierównomiernie!
    W sezonie letnim używam samoopalaczy i balsamow brązujących w dużych ilościach, bo niestety jestem typowym bladziochem który opala sie bardzo wolno, a szkoda mi pieniędzy na solarium, które dopiero po wielu minutach (w dodatku szkodliwych dla mojej skóry) daje jakiś efekt. Aktualnie używam produktów samoopalających czy brązujących takich firm jak sun ozon, dax, lirene, gosh, sally hansen. Wszystkie te produkty sprawdzają się dobrze i nie mialam sytuacji żeby schodziły z mojej skóry nierównomiernie. Niestety, po posmarowaniu się tym balsamem mam dziś kłopot z brzydko schodzącą opalenizną co niestety jest trochę widoczne. Jest to ogromny minus, bo przy innych produktach samoopalających takich efektow ubocznych nie zaobserwowałam. Jeżeli chodzi o kolor to jest ładny, wchłania się troszkę wolno no i daje drobinkami po oczach (co akurat mi nie przeszkadza, ale innych może to nadmierne świecenie wnerwiać). Zapach jest nawet znośny. Podsumowując: Raz na jakiś czas, może być. Daje fajny efekt, a najlepiej żeby dzień czy dwa po posmarowaniu się nim zalożyć jakiś sweter żeby tych plam nie było widać ;) na jakieś wyjście, impreze - ok. Ale na codzień - nie. Szkoda czasu na to, aby doprowadzic po nim skórę do porządku. Używam tego produktu od: raz użyty wystarczy Ilość zużytych opakowań: niecale 1