Lumene Triple Stay Makeup with Protecting Arctic Cloudberry Długotrwały podkład nawilżający

• 7 września 2014 o 22:51
    Super
    Używam tego produktu od roku i jestem zadowolona. Konsystencja bardzo dobra, dobrze się rozprowadza, nie podrażnia skóry. Doskonale się zmywa wszystkimi preparatami do demakijażu. Polecam. Zalety: -nawilża -dobrze kryje niedoskonałości -w rozsądnej cenie -bardzo wydajny -dobrze się zmywa Wady: brak Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 duże
  • 23 sierpnia 2013 o 20:47
    Bardzo dobry, nawet dla wrażliwców
    Zacznę od tego, że wypróbowałam już masę podkładów od tych za 10 zł z polskich firm, przez dla nastolatek po Estee Lauder, Diora i MAC-a.Kupiłam przypadkiem, za namową ekspedientki która dobrała rodzaj i kolor. Mam raczej śniadą cerę, mieszaną i b. wrażliwą, więc nie mogę, choćbym chciała kupić byle czego. Nie potrzebuję sporego krycia, byle nie uczulał, nie wysuszał i miał sporą wytrzymałość. I ten spełnia to wszystko, mega się dziwię kiedy to piszę!\\\\nDelikatny w konstystencji, ani lejący ani za gęsty, pięknie pachnie, a co mnie dziwi najbardziej, zakrywa prawie całkiem moje cienie pod oczami. Trzyma się ok .6-8 h i nie czuję się zapchana, a miałam go na sobie gdy było 37 C! Kolorów w palecie 5, ale na polskie karnacje wystarczy. A, i mnie kosztował 44,90 zł. Mógłby mieć większą pojemność i nie być w tubce, stąd odejmuję gwiazdkę ;)
    suzeta
    19 lipca 2013 o 15:56
    jestem zachwycona
    Naprawdę jestem zachwycona :) Moj odcien to 3 czyli perfect beige - czyli jak dla mnie ideal. 1 za jasna 2 za rozowa 3- super kolor taki wlasnie PERFECT BEIGE !!! Podklad dobrze sie rozprowadza, po przypudrowaniu trwa cały dzień. EDYCJA: Po kilku użyciach niestety musze stwierdzić, że podkład strasznie ciemnieje . Dzięki temu wyglądam jak stara tapeta prosto z solarium. Załamka, ale musze go wyrzucić do kosza bo nie mam komu dać.