Timotei Szampon z ekstraktem z ogórka i aloesu 2w1

• 22 października 2014 o 7:59
    Szampon mojego dzieciństwa :)
    Szampony Timotei różne warianty kojarza mi sie z moim dziecinstwem. Ten bardzo często gościł w mojej łazience. Miał przyjemny, świeży zapach i bardzo dobrze się pienił. Dawał lekki efekt chłodzenia, dobrze oczyszczał włosy. - łatwiejsze rozczesywanie wlosow - dobrze sie pienil - mial sliczny zapch - wydajny - nie obciazal włosów ich - niska cena - duuuza wydajnosc Używam tego produktu od: kilku lat temu Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 30 grudnia 2013 o 20:05
    nigdy więcej
    Szampon poleciła mi koleżanka która bardzo go chwali. A do tego ta niska cena! Nie wahalalam sie długo. Sama byłam bardzo ciekawa jego działania ale bardzo sie zawiodlam. Szampon ma ładny zapach. Ale niestety zrobił krzywdę moim włosa. Bardzo je wysuszyl. Masakrycznie sie puszyly i trudno było je rozczesywac. To tyle w kwesti taniego szamponu. Nawet moja mama zauważyła różnice i powiedziała żebym go więcej nie kupowała. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    demz
    23 grudnia 2013 o 18:14
    Sentyment
    Używałam z mamą wiele lat. Pamiętam do dziś ten zapach. Włosy były umyte, świeże, tyle wtedy było ważne. Teraz nawalą setki składników, które nic nie robią. Stary dobry Timotei z ogórkiem i aloesem, nic więcej mi nie było trzeba.
  • 2 lipca 2013 o 20:54
    używałam przez lata
    kiedyś moja pielęgnacja włosów polegala tylko i wylącznie na myciu tym szamponem.. Plusy: +uwielbiałam ten zapach +cena i dostępnośc byla zadowalająca +dobrze oczyszczał, włosy były też nieco dlużej świeże +estetyczne, proste opakowanie Minusy: -końcówki i włosy na długości wysuszone Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: niezliczona ilość
  • 5 września 2012 o 21:10
    Nie ma tragedii, ani szału. Może kiedyś go kupię
    Stosowałam ten szampon przez wiele lat, ale szampon jak większość szamponów. Oprócz tego, że fajnie się pieni, ładnie pachnie, jest wydajny, to nic szczególnego. Niestety w moim przypadku nie odświeżył na długo, ani nie sprawił mniejszego przetłuszczania włosów. Jedyne co dobrego zrobił nie zostawił po sobie łupieżu Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: dużo