Emami Gold Turmeric Skin Cream Złoty krem do twarzy

• 3 lutego 2015 o 16:43
    Dobry
    Całkiem dobry krem. +dobry skład +ujednolica cerę - można używać zamiast podkładu +wydajny - mała kropelka na całą twarz +nawilża +ogólnie cera po nim dobrze wygląda +nie uczula - moim zdaniem drogi, ale to pewnie przez dostępność (słaba) -bardzo brzydki, orientalny, mocny zapach (dla mojego nosa i wielu osób, koło których przebywałam, a potrafił trzymać się na twarzy cały dzień), ale teraz w sumie się przyzwyczaiłam - strasznie dużo wylewało się z opakowania, musiałam czasami wsmarowywać w ręce, trudno wydobyć odpowiednią ilość - jak kiedyś nałożyłam za dużo, to wydobyło jakieś dziwne skórki i miałam twarz w żółte plamy Pomimo kilku minusów, z uwagi na dobry skład, warto wypróbować. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    weer_92
    29 lipca 2014 o 23:38
    Kiedyś wrócę!
    Kremik jest tani jak barszcz, pachnie specyficznie, mocno, mnie akurat przypadł ten zapach do gustu Kolor ma złoty perłowy Tubka wygląda tanio i tandetnie, ale niech was to nie zmyli;) Ma przyjemny sklad Po zastosowaniu kremu pachnie w całym pokoju a skora od razu jest ładniejsza, pewnie za sprawą koloru kremu staje się promienna, bardziej jednolita i ogólnie ładniejsza, nie nadaje się pod makijaż, twarz jest ładnie zmatowiona ale jakby tempo się rozprowadza podkład, ogólnie jest to bardzo ciężka sprawa więc używałam na dzień jedynie gdy się nie malowalam a cera wyglądała lepiej niz po innych kremach:) delikatnie nawilża, rozjaśnia cerę jak i cienie pod oczami i ogólnie bardzo dobry krem po którym cera wygląda wspaniale! Byłam w szoku i będąc w połowie tubki zamówiłam dwie kolejne, ale jedną oddalam cioci więc zuzylam dwie. Lubię testować kosmetyki dlatego teraz sięgnęłam po inne kremy, ale na pewno wrócę w przyszłości! Polecam chociaż spróbować, bo cena jest zachęcająca a działanie zaskakujące:) Pol gwiazdki odjęłam za to, że nie nadaje się pod makijaż a jest to krem na dzień i na noc a drugie pół za wydajność, chyba że to ja się nim tak namiętnie smarowalam, że tak szybko mi z nim poszło;) serio jak go mialam w ciągu dnia to czasami trzy razy dziennie się nim smarowalam ( warstwa na warstwę;) ) Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
  • 15 sierpnia 2013 o 13:03
    Mój nr 1 :)
    To zdecydowanie najlepszy krem jakiego w życiu używałam. Sądzę, że nie zamienię go już na żaden inny kosmetyk. Krem zawiera w sobie kurkumą i złoto, a do tego mocno i orientalnie pachnie i ma intensywny żółty kolorek. Najbardziej zaskoczyło mnie jednak to, że ten krem tak wspaniale matuje skórę i dzięki niemu pozbyłam się wszelkich plamek i opuchlizny pod oczami. Po zastosowaniu skóra natychmiast staje się delikatna i nawilżona. Dodatkowy plus za poręczne opakowanie - tubę, z której kremik łatwo się wyciska i przystępną cenę - do nabycia już za ok. 20 zł Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie