Pantene Pro-V, Odnowa Nawilżenia, Szampon rewitalizujący

Pantene Pro-V Odnowa Nawilżenia Rewitalizujący Szampon Do Włosów 250ml

errola
    2 listopada 2016 o 9:19
    Bardzo dobry
    Jest to bardzo dobry szampon. W sumie bardzo go polubiłam. Ma on bardzo bogatą i treściwą konsystencję. Jest gęsty i przyjemnie pachnie. Jest także bardzo wydajny. Używałam go z odżywkami jednak najczęściej miałam wrażenie, że włosy są przeciążone. Generalnie trudno było je ujarzmić i nadać im jakikolwiek kształt. Najlepszy efekt uzyskałam, gdy nie używałam żadnej odżywki. W moim wypadku sam szampon wystarczał. Włosy były odżywione, bardzo dobrze się układały i nie sterczały na wszystkie strony. Również dobrze się rozczesywały.
    gosaska
    28 lutego 2016 o 20:27
    bardzo dobry
    Świetny szampon w przystępnej cenie, dobrze myje, pozostawia włosy miękkie i gładkie, nie obciąża, fajna gęsta konsystencja. Jeszcze lepsze rezultaty w połączeniu z odzywka z tej samej serii. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 2 butelki
  • 26 stycznia 2016 o 9:42
    genialny
    Szampon jest świetny! Po długim poszukiwaniu odpowiedniego, w końcu znalazłam ten doskonały :). Mam suche włosy, puszące się i ogólnie tragedia, zarazem loki, które jak się rozczesze, to wychodzi "coś" na głowie, co tylko zapleść w warkocza. przyznam się, że po szampon sięgnęłam, gdy zobaczyłam, ze reklamuje go piękna Selena Gomez (tak, wiem, padłam ofiara manipulacji, ale raczej świadomie XD ) której włosy są obiektem mojej zazdrości ;). plusy: - zapach - wydajność (mała ilość dobrze się pieni) - nawilża - włosy są miękkie i błyszczące - nie puszą się minusy: -cena Szampon uwielbiam, na pewno spróbuję odżywki, chociaż sam szampon sprawdza się świetnie. Używam tego produktu od: Długo Ilość zużytych opakowań: 3 albo 4
  • 23 kwietnia 2015 o 22:59
    Całkiem niezły
    Kupiłam ten szampon na jednej z promocji w Rossmanie. Mam włosy suche i wysokoporowate, dlatego czasami potrzebują jakiegoś większego nawilżenia. Większość szamponów tego typu niestety bardzo obciąża włosy, a w tym przypadku byłam mile zaskoczona. Jak dla mnie szampon jest bardzo wydajny, ma bardzo przyjemny zapach i często jest na promocji. Jak już pisałam, nie obciąża włosów, są faktycznie nawilżone. Nie nadaje się jednak do zmywania olejów i tego typu rzeczy. Nie wiem, czy kupię go w najbliższym czasie, bo prawdę mówiąc trochę mi się znudził, ale na pewno kiedyś jeszcze po niego sięgnę. Polecam :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    Tuchen
    25 października 2014 o 20:48
    Pozytywne zaskoczenie
    Kupiłam ten szampon bez większego przekonania w lecie (kiedy był w promocji), mając już dość nieustannego przesuszu na włosach. Jego działanie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Nareszcie udało się poskromić spalone dekoloryzacją, farbami i upalnym słońcem siano. Wiem, że skład nie powala naturalnością, ale szampon w żaden sposób nie zaszkodził skórze głowy ani naturalnym odrostom hodowanym od ponad pół roku. + działanie nawilżające, wygładzające i zabezpieczające włosy; + ułatwione rozczesywanie; + delikatna, przyjemna konsystencja; + ładny, utrzymujący się na włosach zapach; + duża wydajność; + wygodne opakowanie; + dostępność, często jest w promocji; + nie podrażnia skóry głowy, nie powoduje łupieżu, świądu ani "przyklapu" - cena - w niektórych sklepach dość zawyżona Używam tego produktu od: lipiec 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno duże