WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Neobio Natural Cosmetics Intensive Lippenpflege Balsam do ust

_inga
    21 sierpnia 2021 o 12:50
    Balsam do ust, Neobio Natural Cosmetics
    Balsam do ust kupiłam na jednej z aukcji internetowych sprzedawany jest w ekonomicznym opakowaniu zawierającym 2 sztuki, każda z nich ma pojemność 4,8 g , zapłaciłam około 13 zł cena za jedną sztukę około 7,50. Balsam dobrze rozprowadza się na ustach, jest wydajny Balsam jest bezbarwny odżywia, nawilża I natłuszcza wargi lekko je nabłyszczając . praktyczne raczej standardowe dla tego typu kosmetyków. Podsumowując fajny balsam do ust swoim działaniem nieco przypomina mi mój ulubiony oliwkowy balsam do ust z firmy Ziaja jednak moim zdaniem jest słabszy jeśli chodzi o działanie i skuteczność, jak dla mnie balsam Neobio daje dość krótkotrwałe i niezbyt intensywne nawilżenie. Czy go jeszcze kupie nie wiem być może sięgnę po niego w okresie zimowym.
    Zalety:
    • wygładza
    • nawilża
    • odżywia
    • regeneruje
    • dobrej jakości opakowanie
    • ekonomiczny dwupak
    Wady:
    • nawilżenie dość krótkotrwałe
  • 21 lutego 2019 o 18:34
    Polecam
    Najlepszy balsam ochronny do ust jaki miałam do tej pory! * Świetny, naturalny skład * Bardzo dobrze nawilża usta * Sprawia, iż usta się pięknie świecą i wyglądają pięknie
  • 6 września 2018 o 18:34
    chwilowe i słabe działanie
    Balsam dostępny jest w tekturowym opakowaniu, które mieści dwie sztuki, ale drugiej nie ruszyłam. Nawet pierwszy poszedł szybko w odstawkę ponieważ balsam całkowicie i absolutnie nic nie robi. Przede wszystkim kosmetyk słabo nawilża, nie mówiąc już o innym działaniu. Po aplikacji czuć go na skórze przez kilka sekund po czym czuję silną potrzebę ponownej aplikacji, która kończy się tak sami.... i tak w kółko. Skóra na ustach jest niemiłosiernie ściągnięta i woła o ratunek. jakieś plusy? Solidne opakowanie, przystępna cena za dwie sztuki, ale co z tego. Brak jakiegokolwiek działania niweczy starania producenta.
    Zalety:
    • solidne opakowanie
    • w tekturowym opakowaniu są dwie pomadki
    Wady:
    • brak działania
    • nie nawilża
    • nie łagodzi
    • wymaga ciągłej aplikacji - błędne koło
    • żadna obietnica producenta nie została spełniona
    shewild
    17 listopada 2013 o 14:29
    przelotna znajomość
    Nie mam bardzo wymagającej skóry ust, ale jednak zawsze muszę mieć przy sobie dobrze nawilżającą pomadkę, bo moje usta mają skłonność do przesuszeń, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Pomadka Neobio niestety nie stała się moim ulubionym produktem do ust przede wszystkim dlatego, że nie spełniała swojej podstawowej funkcji - nie nawilżała i nie chroniła skóry ust. Po użyciu owszem, przynosiła ulgę suchym ustom, ale było to bardzo krótkotrwałe uczucie. Podczas jej używania miałam wręcz wrażenie, jakbym sięgała po nią co najmniej 3 razy częściej niż w przypadku innych pomadek. Produkt dostępny jest w opakowaniu zawierającym dwie sztuki. Cena niska, ale nie idzie w parze z wydajnością, bo pomadka dość szybko się kończy, zwłaszcza przy częstym używaniu. Ma dobrą, raczej twardszą konsystencję, która nie mięknie ani nie topi się pod wpływem ciepła. Zapach i smak "wazelinowaty". Nie jest to zła pomadka, ale chyba raczej przeznaczona do mało wymagających ust. Niech nikogo nie zwiedzie napis "Intensive" na opakowaniu. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: dwa