The Body Shop Honeymania, Body Butter Masło do ciała o zapachu miodu

• 16 września 2019 o 9:02
    Miodzio!
    Absolutnie uwielbiam to masło. Mam bardzo suchą skórę w dolnych partiach ciała. Jest bardzo mało produktów na rynku które są bardzo dobre w długotrwałym działaniu. Honeymania się do nich oczywiście zalicza. Nałożony rano daje poczucie nawilżenia na cały dzień a nawet dłużej, czasem zdarzy się że nie użyję go przez dwa dni i wtedy czuję że moja skóra nadal jest nawilżona i dobrze wygląda. Podoba mi się jego zapach który zostaje na ciele kilka godzin. Jedyny zarzut miała bym do opakowania. Preferuję raczej opakowania z pompką, wtedy żadne bakterie nie dostaną się do środka i wydaje mi się to bardziej higieniczne. Z drugiej strony to opakowanie jakoś bardzo mi nie przeszkadza. Świetny jest ten produkt i polecam go szczególnie tym z Was które myślą że już nic nawilżającego nie znajdą. Nic bardziej mylnego. :)
    Zalety:
    • Nawilża świetnie.
    • Pięknie pachnie.
    • Jest bardzo wydajny.
    • Pachnie na ciele kilka godzin po nałożeniu.
    Wady:
    • Niska cena.
    • Opakowanie bez pompki.
  • 8 września 2019 o 22:10
    Piękny zapach!
    Masełko już spodobało mi się gdy zobaczyłam jego opakowanie. Naprawdę kusi! Zachęciła mnie do niego koleżanka twierdząc że to najlepszy kosmetyk na suchą skórę oraz dla tych którzy lubią pięknie pachnieć. No i nie rozczarowałam się gdyż moja skóra została natychmiast nawilżona. Masło dość szybko się wchłania i pozostawia skórę jedwabiście miękka i pachnącą. Cóż więcej mi do szczęścia potrzeba? Tylko masażu!
    Zalety:
    • Rewelacyjny zapach.
    • Maslo szybko się wchłania.
    • Pozostawia skórę jedwabiście miękka
    Wady:
    • Nie ma
  • 26 marca 2019 o 11:13
    Przyjemne
    Bardzo fajne masło ciała o pięknym, przyjemnym zapachu. Po aplikacji zapach utrzymuje się na skórze do kilku godzin co mi osobiście nie przeszkadza. Dobrze się rozsmarowuje, doskonale nawilża i regeneruje suchą skóre. Ma bogatą konsystencje ale szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. Nie podrażnia ani nie uczula, śmiało stosuje je nawet po depilacji i nic na skórze się nie dzieje, moge nawet powiedzieć ze wspomaga regenerację skóry po depilacji (woskiem bądz maszynką). Jest wydajne i ma praktyczne opakowanie. Godne wypróbowania :)
    Zalety:
    • działanie odżywcze, regenerujące, nawilżające
    • nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze
    • szybko się wchłania
    shilane
    17 stycznia 2019 o 12:20
    bardzo fajne masełko :)
    Jestem fanką wszystkich maseł z The Body Shop - to, to mój ostatni zakup :) Bardzo przyjemna konsystencja, jak zawsze, piękny zapach, suuper nawilżenie. Ratuję moją skórę szczególnie teraz, jak jest mega przesuszona od zimy :P
    • nawilżenie
    Wady:
    • cena, ale jest bardzo wydajne, więc ostatecznie i tak się opłaca
  • 21 grudnia 2018 o 7:50
    Zimowy hit
    O ile nie zmagam się z suchością skóry, to mam z tym problem na nogach (pewnie kwestia depilacji). Są okropnie suche, łuszczą się i nieestetycznie to wygląda. Postanowiłam zakupić coś, co będzie z miodem (bo ten zapach lubię jesienią i zimą najbardziej) oraz z dobrym składem oczywiście. W tym celu udałam się do The Body Shopu i zakupiłam właśnie to masełko. Oprócz obłędnego zapachu naturalnego miodu urzekł mnie poziom nawilżenia skóry i świetna tolerancja. Produkt ciężki, gęsty, ale wchłania się szybko pozostawiając na skórze miły zapach, uczucie odżywienia i nawilżenia.