Elancyl Gel Douche Tonifiant Tonizujący żel pod prysznic z wyciągiem z bluszczu

Elancyl Żel pod prysznic tonizujący na bazie wyciągu z bluszczu 200ml

• 1 kwietnia 2019 o 13:57
    Świetny!
    Opakowanie – tubka, zamykana na zatrzask, klik jak to zawsze mówię na to. Jest lekko przezroczysta, więc widzimy ile produkty nam zostało. Żel bardzo przyjemnie pachnie, zapach utrzymuje się na skórze przez kilka godzin. Dodam, że zapach jest uniwersalny, więc panowie mogą go również używać. Zapach jest odświeżający, więc jest idealny do rozbudzenia czy po treningu. Produkt jest dość wydajny, aczkolwiek uważam, że jest odrobinę za drogi.
    Zalety:
    • uniwersalny zapach
    • pobudza do działania
    Wady:
    • cena - no jak na żel pod prysznic jest odrobinę za drogi
  • 27 listopada 2018 o 7:53
    Piękny zapach
    Tonizujący żel pod prysznic nie zawiera dodatku mydła, ma przyjemną, gęstą konsystencję i bardzo piękny intensywny zapach. Zamknięty jest w wygodnej w użyciu tubce, z której wyciskamy tyle produkty ile nam potrzeba. Tuż po kontakcie z wodą bardzo ładnie się pieni. Dokładnie myje i oczyszcza skórę pozostawiając ją gładką i ujędrnioną. Jest bardzo delikatny dla skóry, nowe żele pod prysznic często mnie uczulają i mocno wysuszają skórę, jednak ten jest idealny. Nie podrażnia, nie powoduje pieczenia czy swędzenia, nie pozostawia uczucia ściągnięcia i nie wysusza - czyli zawiera w sobie połączenie wszystkich najważniejszych cech. Skóra po zastosowaniu jest nawilżona i miękka w dotyku.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    AnulaQa
    26 sierpnia 2017 o 14:56
    Niby zwykły, a jednak niezwykły.
    Kiedy dostałam ten żel w gratisie do balsamu antycellulitowego, myślałam- ok, fajnie, ale wolałabym rabat, ten kosmetyk jest mi całkowicie zbędny. Kiedy go użyłam po raz pierwszy od razu zmieniłam zdanie. To dosyć dziwny produkt. Jego podstawowym zadaniem oprócz mycia jest tonizowanie. Jak się okazuje nie tylko skóra twarzy potrzebuje przywrócenia równowagi ph. Ciało, które często traktujemy po masoszemu, także. Zapach produktu, dość specyficzny i oryginalny, ziołowo- cytrusowy, taki zielonkawy. Konsystencja dość rzadka, aczkolwiek aksamitna, przyjemna. Po umyciu skóry tym żelem autentycznie czujemy, że robimy dla niej coś dobrego. Czujemy to namacalnie. PLUSY - przyjemny dla oka - dobrze oczyszcza - nadaje się także do twarzy - delikatny - pozostawia skórę miękka - nie podrażnia - tonizuje Minusy - wysoka cena - dość słaba wydajność
  • 4 lipca 2016 o 18:03
    Odkrycia roku!
    Odkryłam go całkiem niedawno a teraz nie wyobrażam siebie życia bez tego żelu. Nie rozstaje się z nim, jest idealny szczególnie na wakacje. Jest bardzo odświeżający, ma przyjemny zapachy ziół. Skóra po nim jest gładka i zdecydowanie lepiej wchłania kosmetyki i szybciej się opala. Żel nie pieni się mocno ale myje naprawdę dobrze. Jest niezwykle wydajny już niewielka ilość starcza do umycia całego ciała, a niewielkie poręczne opakowanie idealnie pasuje do walizki. +tonizuje skórę +ładnie pachnie +odświeża +jest wydajny +delikatny -cena
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 19 kwietnia 2015 o 16:19
    Przyjemne orzeźwienie...
    Żel ma niezbyt gęstą, półprzezroczystą konsystencję o zielonym zabarwieniu. Jego zapach określiłabym jako ziołowy z męską nutą w tle, aczkolwiek świeży i orzeźwiający. Dobrze się pieni, tworząc lekką i kremową pianę. Po użyciu skóra jest miękka i gładka, ale nie powiedziałabym, że nawilżona, jednakże żel nie wysusza przy częstym stosowaniu. Opakowanie jest poręczne i wygodne. Łatwo z niego wydobyć resztki produktu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 200 ml
    Drogeria Super-Pharm