Pharmaceris N, Neoscope, Przeciwzmarszczkowy krem intensywnie liftingujący pod oczy SPF 20

5 na 51 opinię

• 30 sierpnia 2013 o 13:57
    dla mnie bomba
    Dodałam ten produkt aby podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami po zakończeniu opakowania. Krem nie jest najtańszy jednak wobec efektów działania cena nie wydaje się wygórowana. Ja dostałam swój w prezencie ale można go kupić w promocjach poniżej 40zł. Dopiero w internecie natknęłam się na wzmiankę iż krem dedykowany jest kobietom po 40r.ż. Na opakowaniu nie było o tym słowa. Jednak do 40tki tak wiele mi nie brakuje, a skóra była zmęczona wyraźnie zatem zastosowałam. opakowanie- but. z pompką, którą łatwo dozować odpowiednią ilość kremu ponieważ ona działa bardzo delikatnie tzn siłą nacisku regulujemy ile kremu wypłynie, a nie zawsze w tego typu opakowaniach się to udaje zapach- neutralny konsystencja- lekki krem, który idealnie się rozprowadza gdy robimy zalecany masaż okolic oczu nim wchłanianie- szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu dlatego nie miałam kłopotów z wykonywaniem makijażu ale jego ilość wtedy musi być niewielka; chyba, że nałożymy go nieco więcej na noc w formie maseczki na powieki i pod oczy podrażnienia- nic takiego nie wystąpiło u mnie! ani skóra ani same oczy (jak przez nieuwagę nieco kremu tam się dostało) nie były podrażnione bardzo wydajny Krem ma za zadanie rozprawić się ze zmarszczkami i wygładzić skórę. I u mnie to robił. Nie miałam i nie mam jako takich zmarszczek tylko skóra była lekko zmęczona i mniej napięta niż powinna. Hmmm skutkiem tego można się było z bliska dopatrzeć drobniusieńkiej zmarszczki tu i ówdzie lecz jak mówię był to wynik spadku napięcia skóry. Po tym kremie problem zniknął całkowicie. Okolice oczu i powieki są wyraźnie świeższe, wygładzone, skóra napięta i elastyczna. Nie mam już tego uczucia ściągnięcia i czasem lekkiego pieczenia skóry pod oczami jaki miewałam wcześniej. Czuję i widzę, że wszystko jest nawilżone i odżywione odpowiednio. Jak dotąd jest to najlepszy krem pod oczy jaki stosowałam. Używam tego produktu od: 5 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opak 15ml