Avon Planet Spa, Mediterranean Olive Oil, Conditioning Hair Mask Śródziemnomorska odżywcza maseczka do włosów

• 24 stycznia 2016 o 20:33
    Całkiem niezła
    Nie opierałam na niej pielęgnacji moich włosów, była raczej dodatkiem raz na tydzień lub dwa. Gdybym jej używała co mycie najpewniej by przeciążyła włosy ale tak to całkiem nieźle je nawilżała. Po spłukaniu włosy były gładkie i miłe w dotyku, nie miałam problemu z rozczesaniem ich. Zapach nie należy do moich ulubionych ale też nie jest na tyle nachalny żeby przeszkadzał, po prostu jestem fanką bardziej owocowych zapachów. Po spłukaniu jest niewyczuwalny. Nie zaszkodziła, ale też nie zrobiła nic spektakularnego z moimi włosami. Ot, całkiem niezła maska po której włosy są gładsze i lepiej się rozczesują niż po samym szamponie. Konsystencja też jest na plus, nie przecieka przez palce przy nakładaniu, jest zwarta i niemal kremowa. Za taki efekt raczej kupiłabym coś tańszego choćby z Ziaji. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 200 ml
  • 28 września 2015 o 11:33
    Na moje włosy maska jest kiepska
    Mam cienkie i przetłuszczające się włosy u nasady, jednak końcówki są przesuszone i rozdwojone. Po użyciu maski nie zauważyłam dużej zmiany w wyglądzie włosów. Obciąża włosy, szybciej się przetłuszczają i wogóle nie nawilża, dlatego za często nie mogłam jej używać. Ponadto cena regularna jest wygórowana. Jedynie zapach jest ok - za to gwiazdka. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 7 sierpnia 2015 o 22:25
    Rzeczywiście dobra
    Naprawdę dobra maska, kupiona za ok. 15 zł z katalogu Avonu. Nawilżyła włosy, stały się po niej miękkie i błyszczące, dobrze się je układało. Warta zakupu. Jedynym minusem jest według mnie wydajność, myślałam, że starczy mi na dłużej. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 kwietnia 2015 o 11:01
    Świetna, jak dla mnie KWC
    Oczywiście jak to u mnie bywa kupiona na promocji za 16zł . Na wstępie ogromny plus za opakowanie,wygodnie pudełko, dzięki temu wykorzystamy kosmetyk do końca. Ale do rzeczy. Stosując wiele masek tych z avonu ale i również z drogerii, jak dotąd najlepsza maska jaką posiadam. Zapach jak dla mnie jest zbyt intensywny,osobiście nie przypadł mi do gustu. No ale to nie najważniejsze. Ważne jest działanie i efekty. Idealnie nawilża przesuszone włosy ( dla mnie duży kolejny + bo suszę włosy suszarką) niewielką ilość należy nakładać,bo zdarzyło mi się nałożyć ciut więcej i już włosy były przetłuszczone. Jak to mówią wszystko z umiarem :) Zdecydowanie warta swojej ceny. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 - 200ml
    Luana5
    27 listopada 2014 o 20:04
    Dla mnie najlepsza
    Używam jej od zawsze . Pamiętam, że wystrój pudełek już trzy razy się zmienił i maska jest wciąż doskonała. Jest bardzo gęsta i dzięki temu wydajna. Nie potrzeba dużej ilości by był efekt. Dobrze się nakłada, nie spływa z włosów i dobrze się trzyma. Wystrczy 10 minut i jest efekt. Włosy dobrze nawilżone, odżywione, wygładzone po same końcówki. Dobrze też się rozczesują i układają. Stosuję ją raz, czasami dwa razy w tygodniu. To w zupełności wystarcza. Cudowny oliwkowy zapach. Wygodne pudłko.Jest trochę droga, ale też częst w promocji. Polecam.