Joanna Z Apteczki Babuni, Szampon nawilżająco - regenerujący z ekstraktem z miodu i proteinami (nowa wersja)

Kura01
    6 lutego 2015 o 16:58
    Świetny
    Mam włosy gęste, długość do pasa i niesamowicie przetłuszczające się na głowie, więc niestety muszę myć je codziennie, dlatego od połowy długości zaczyna się robić siano. Ten szampon rozwiązał prawie wszystkie moje problemy! (poza częstym myciem, ale jeszcze nie urodził się taki, który by temu zaradził ;-)) Doceniam fakt, że fantastycznie sie spłukuje, nawet jeśli zrobi się to niedokładnie, nie pojawia się łupież. Włosy się łatwo rozczesują, są miękkie i nawilżone. Jest niesamowicie wydajny i ta smiesznie niska cena w porównaniu do jakości. Kupiłam go zachęcona opiniami na KWC. Strzał w 10-kę. Jak dla mnie ideał. Uwielbiam go! Używam tego produktu od: prawie 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 6 stycznia 2015 o 13:53
    Bardzo dobry. Nie mam mu nic do zarzucenia.
    Właśnie dzisiaj skończyłam recenzowany szampon. Szampon regenerujący firmy Joanna posiada przepiękny mleczno - miodowy zapach który długo utrzymuje się na włosach. Jest bardzo wydajny (300 ml) i posiada atrakcyjną cenę (5,79 zł). Po jego zastosowaniu włosy zyskują miękkość i połysk oraz łatwiej się rozczesują i układają. Dla mnie największym plusem jest to że szampon nie uczula ani nie wywołuje podrażnień. Świetnie nawilża , odżywa uelastycznia włosy. Ma bardzo fajną konsystencję - świetnie się pieni , rozprowadza i spłukuje. Jestem z niego bardzo zadowolona i z pewnością jeszcze kiedyś do niego wrócę. Produkt spełnia wszystkie obietnice producenta. Polecam :) Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe 300 ml.
    mala_19
    12 grudnia 2014 o 18:12
    Jest OK :)
    Szampon jest tani, dobrze myje, włosy po nim sa lśniące i lejące, ale nie polecam stosować go zbyt długo lub codziennie, ze wzgl. na zawartość SLES w składzie. Używam tego produktu od: stosowałam 2 msc Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    karli23
    25 października 2014 o 19:18
    Bardzo dobry
    Jestem zadowolona z tego szamponu i na pewno kupię go jeszcze nie raz. Idealny do przesuszonych, zniszczonych farbowaniem włosów gdyż wspaniale nawilża. Włosy po jego użyciu są miękkie, błyszczące, sypkie i pięknie pachną. Jest tani (5-6 zł), ma dużą pojemność - 300 ml jak wszystkie szampony z "Apteczki Babuni" i nieziemsko pachnie - prawdziwym miodem i mlekiem. Konsystencja szamponu jest przeźroczysta, żelowa, wystarczy niewielka ilość aby umyć włosy, gdyż dobrze się pieni i co za tym idzie jest wydajny. Nie powoduje szybszego przetłuszczania włosów, nie plącze ich dzięki temu bez problemu mogę je rozczesać nawet jeśli nie użyję odżywki. Nie podrażnia, nie powoduje łupieżu ani nie wywołuje swędzenia skóry głowy. W przeciwieństwie do serii jajecznej seria miodowa jest szerzej dostępna - większość marketów i drogerii, wykluczając Rossmann i Naturę. Ze swojej strony polecam! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
  • 8 czerwca 2014 o 13:45
    Bardzo słaby
    Słabo oczyszcza włosy. Słabo się pieni. Nie radzi sobie ze zmyciem olei. Konsystencja jest zbyt rzadka. Włosy są po nim nawilżone, podkreśla skręt, nie plączą się, są miękkie i gładkie, ale brudne. Zapach bardzo przyjemny. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego