L'Oreal Paris Dermo-Expertise, Krem na dzień przeciw zmarszczkom mimicznym z Boswelox

• 18 stycznia 2012 o 21:52
    Nie polecam.
    Skusiła mnie promocja. Po marce spodziewałam się czegoś lepszego. Zapach jak dla mnie neutralny - ani na plus ani na minus. Jest to krem do cery suchej i wrażliwej, ale nawilżenia nie zauważyła. Jest lepszy od wersji na noc, ale nie powala. Używam tego produktu od: 1,5 m-ca Ilość zużytych opakowań: końzę pierwsze
  • 22 grudnia 2010 o 14:20
    po prostu sztuczny
    Cena nie proporcjonalna do jakości, chyba płaci się za markę i reklamy w TV. Kolejny krem z L\'Oreala, który rozczarował, więc już nie mam zamiaru korzystać z tej firmy. Mam wrażenie, że jest bardzo sztuczny, może przez zapach i sposób rozsmarowywania po buzi. Męczyłam się z nim miesiąc, nie zauważyłam efektów, może nie reaguje odpowiednio na reklamy ;) Używam tego produktu od: 1 m-c Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 2 marca 2009 o 20:41
    Świetny:)!!
    Miałam krem na noc z tej serii i postanowiłam spróbować tego na dzień:) I znowu strzał w 10:)!! Krem podobnie jak ten na noc, ma świetny zapach. Konsystencja jest oczywiście lżejsza ale również bardzo mi odpowiada, mam skórę suchą. Zdziwiłam się tylko po otwarciu słoiczka bo krem wyglądał na zważony(?) z grudkami(?), mimo to jest świetny, idealny pod makijaż, nie zatyka porów, nawilża, po zastosowaniu skóra jest odżywiona, taka świeża:) Bardzo się cieszę że w końcu trafiłam na te oba kremy:) Pod oczy na pewno nie kupię bo używam tych obu i bardzo sobie je chwalę:) Polecam:) Aha na moim kremie na dzień jest 30+, na noc 35+,więc nie wiem czy to błąd na opakowaniu czy dodającej:) Sprostowanie, miało być błąd w kategorii:) Używam tego produktu od: 1miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 lutego 2009 o 0:55
    Bardzo dobry
    Bardzo lubię ten krem, jest świetny. Wygładza lekkie zmarszczki poprzez odprężanie mięśni twarzy. Mam cerę mieszaną, więc bardzo ważny jest dla mnie brak komedogenności i powodowania świecenia się skóry. Naprawdę nie było łatwo mi znaleźć taki krem przeciwzmarszczkowy. A ten taki właśnie jest. Świetny pod makijaż, nie powoduje wyprysków. Super. Może tylko efektu nawilżania nie czuć aż tak rewelacyjnie, ale w końcu nie jest to jego głównym celem. Elastyczność skóry na pewno poprawia. Konsystencja bardzo miła, lekko "puchowa", a zapach pudrowy. Jeśli chodzi o ocenę, to zastanawiałam się między czwórką a piątką. Dałabym mu 4+. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    annaboo
    18 lipca 2008 o 15:33
    Przyjemny, polecam !
    Mam wersję holenderską zwaną Decontract, ale to raczej ten sam krem. Dlatego jestem zdziwiona złymi recenzjami bo to całkiem przyzwoity krem. I to nie aż tak strasznie drogi, a przecież w pewnym stopniu przeciwzmarszczowy (wlasciwie przeciw pierwszym zmarszczom, więc bardziej do używania już przed 30-tka, a nie jak pisze producent po). W polsce kosztuje 45-46 zł, w promocji 39 ZŁ. W NL 19 euro, a więc drożej, ale promocje są dużo czestsze i większe, a wtedy w cenie jednego można mieć dwa. Ja kupiłam go za 10 euro. Ale tyle o cenach. Krem ma przede wszystkim rewelacyjną jak dla mnie konsystencję i to było piewsze co mi się w nim spodobało. Jest gęsta, masełkowata, a jednocześnie łatwo się rozprowadza. Taki kołderkowaty mus, bardziej na chłodniejsze dni niż na lato. Ale ja jestem fanką nieco gestszych konsystencji. Fakt ta pierzynka nieco zbyt długo trzyma się na twarzy, ale nie przetłuszcza jej, ja mam mieszaną i z cała pewnością mogę stwierdzić, że nie zapychał mi twarzy. I świetnie leży na nim makijaż. Nawilża świetnie. Czy wygładził, nie wiem na pewno, ale z pewnością odprężał, a nawet te dwie zmarszczki które mam na czole lekko napinał. I muszę zaznaczyć, że używam tylko tego kremu z tej serii, reszty produktów nie próbowałam jeszcze, ale ten krem mnie na pewno do tego zachecił. Jest trochę mało wydajny, szczególnie jak chce się go jeszcze stosować na szyję, ale to z winy konsystencji. Być może 4 gwiadki to dużo,ale mnie zadowolił. I z ogromną przyjemnością się go używa, pięknie pachnie, niezbyt intensywnie. Ja polecam. Na pierwsze zmarszczki jak znalazł. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego opakowania