Bibułki matujące

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 24 czerwca 2015 o 20:49
    Nie matują.
    Niestety mamy do czynienia z paradoksem. Bibułki matujące, które nie matują. Ścierają podkład, nie zabierają zbyt dużo sebum z buzi... można powiedzieć, że zwykłą chusteczka higieniczna sobie lepiej poradzi. Nie spełniają swojego podstawowego zadania. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 1 lutego 2015 o 19:43
    nie wiem co to i po co
    Używałam tych bibułek rok temu. Wcześniej używałam bibułek innych firm i na ich tle te wypadają bardzo słabo. Właściwie nie wiem co to jest i po co. Z wyglądu przypominają papier do pieczenia albo papier śniadaniowy i nie robią nic. Nie ściągają nadmiaru sebum, nie matują, nie nadają się do poprawek makijażu w ciągu dnia. Jeśli ich używałam musiałam zużyć na raz 5-6 chusteczek gdzie np chusteczek z Inglota wystarczyła 1 lub 2. Jedyne co zauważyłam to to, że kiedy nałożyłam na twarz za dużo kremu i nie chciał się wchłonąć to te chusteczki trochę zbierały jego nadmiar. Ale chyba nie od tego one są. Jedyny plus to opakowanie: higieniczne, trwałe. Nie są drogie ale nawet za tą cenę uważam, że nie warto. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 (50 sztuk)
  • 8 listopada 2014 o 17:17
    NIE
    Pierwszy raz spotkałam się z bibułkami, których muszę użyć co najmniej 5, żeby było cokolwiek widać że. Efekt i tak jest marny, ścierają mi makijaż i niestety nie matują. Czuję się po nich brudna. Kupiłam je w jakiejś promocji w Naturze, skusiło mnie opakowanie. Wniosek jest jeden: nie oceniaj bibułek po okładce. Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    cora
    20 maja 2014 o 11:14
    Przydatne
    Od czasu do czasu wracam do bibułek matujących, są jednak przydatne, jeśli w ciągu dnia chcemy odświeżyć makijaż nie chcąc dokładać kolejnej warstwy pudru. Taką rolę też spełniają te bibułki. Dobrze działają, efekt jest niemal niewidoczny, ale lubię, kiedy bibułki matujące nie zostawiają "mąki" na twarzy. Używałam już bibułki wielu firm, np. Shiseido, Kobo, Essence, więc mam porównanie, no i produkt Catrice nie odbiega od normy, ale też niczym się nie wyróżnia. Catrice najbardziej podobne do bibułek Essence, które oceniam jako dobre. Ogólnie na plus:) Zwłaszcza, że zaczynają się bardzo ciepłe dni:) Używam tego produktu od: 21 dni Ilość zużytych opakowań: opakowanie w trakcie
    kachaat
    9 lutego 2014 o 12:04
    słabe
    Jestem zawiedziona. Mam niestety tłusta cerę więc bibułki matujące są potrzebne na co dzień. Tych niestety nie polecam do takiego typu cery. Aby pozbyć się sebum trzeba niestety zużyć kilku bibułek, bo jedna nie wystarcza. Po zastosowaniu z kolei cera nie sprawia wrażenia, że jest matowa w miejscach, do których przyłożyło się bibułkę. Bibułki nie zawierają pudru, więc trzeba go później i tak zastosować. Plusem na pewno jest opakowanie, cena jest również przystępna Używam tego produktu od: listopada Ilość zużytych opakowań: jedno