Tangle Teezer Aqua Splash Szczotka do włosów

Tangle Teezer Aqua splash, szczotka do rozczesywania, wodoodporna, różne kolory

• 30 sierpnia 2018 o 14:44
    Świetna
    Bardzo dobra szczotka do włosów, nawet długich i z tendencją do plączenia się. Kupiłam za ok. 35 zł, wygodna do ręki, choć naprawdę duża! Łatwo się ją czyści i szybko schnie. Fajnie masuje skórę głowy. Polecam wszystkim, bo naprawdę warto.
  • 25 marca 2018 o 15:01
    Kocham tę szczotkę
    Dostałam ją pod choinkę wiele, wiele lat temu, kiedy świat był jeszcze młody, a tangle teezer w Polsce nie tylko niedostępny, ale i kompletnie nieznany. Używam jej prawie codziennie i wciąż jest jak nowa, a to przez bezproblemowe utrzymywanie higieny. Czeszę nią głównie mokre włosy, świeżo po umyciu - lub w trakcie, korzystam przy farbowaniu, nakładaniu na włosy różnego typu specyfików, odżywek, pianek, olejków, żelów. Jeśli mam ochotę, używam jej również do suchych włosów. Rozczesywanie to bajka, od kiedy posiadam TT, skończyły się problemy z kołtunami, których zawsze miałam mnóstwo. Wreszcie czesanie jest bezbolesne i po prostu przyjemne. Kocham ją mocno.
    Zalety:
    • wielofunkcyjność: suche + mokre włosy
    • farbowanie i inne zabiegi na włosach
    • utrzymanie higieny
    • trwałość - po latach wciąż jak nowa
    • bezbolesność czesania
  • 6 września 2017 o 21:14
    Super sprawa dla suchych i mokrych włosów
    Jestem bardzo zadowolona z tej szczotki, gdyż sprawdza się do suchych i mokrych włosów - dobrze je rozczesuje, masuje skórę głowy, a także jest łatwa w utrzymaniu w czystości - po jej umyciu szybko schnie, nie zbiera wody, gdyż nie ma żadnych szczelin - całkowicie wodoodporna i dobrze leży w dłoni.
    Zalety:
    • wodoodporność
    • przeznaczona do suchych i mokrych włosów
    • łatwa w utrzymaniu w czystości
    • dobrze rozczesuje włosy
    • masuje skórę głowy
    • ergonomiczna
    Wady:
    • mały wybór kolorystyczny
  • 3 marca 2017 o 17:27
    Bardzo fajna do włosów kręconych
    Słowem wstępu, mam długie (prawie do pupy), mocno kręcone włosy. Rozczesuje je tylko raz - od razu po myciu, kiedy są jeszcze mokre/wilgotne Plusy szczotki: - Szybko i z łatwością rozczesuje moje wiecznie zaplątane włosy - Super się nią nakłada maskę/odżywkę na włosy pod prysznicem chociażby - Rozczesze chyba każdy pęk - Wygodna w trzymaniu - Bardzo łatwo się ją czyści z włosów Minusy: - Może elektryzowac włosy (zauważyłam to raz czy dwa, jak rozczesywalam włosy pod prysznicem, a nie jak zawsze już po kąpieli) - ząbki od szczotki w moim przypadku szybko się wygięły - Cena
    errola
    27 lutego 2017 o 12:59
    dobra
    Zalety: + jest duża, więc przyzwoicie leży w dłoni + nie wypada z dłoni podczas czesania włosów + w kilku oszczędnych ruchach mogę rozczesać włosy + jest pusta w środku więc nie nasiąka wodą podczas rozprowadzania maski na włosach pod prysznicem + ząbki są sztywne, więc nie wyginają się bardzo + jest bardzo prosta w czyszczeniu Wady: - jest droga